Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Delia și Damian & Brothers lansează single-ul "Mona"

Delia şi Damian & Brothers au lansat în această săptămână single-ul "Mona", extras de pe albumul "Gypsy Rock". Melodia a primit şi un graphic video, care improvizează o animaţie cu figurile caricaturizate ale artiştilor aplicate digital peste reprezentarea Deliei.
Videoclip Delia Damian Brothers Mona

Videoclip Delia Damian Brothers Mona

Damian & Brothers lansau anul trecut albumul "Gypsy Rock", sub bagheta lui Damian Drăghici, dar şi cu multiple alte colaborări. Cel mai popular single de pe album a fost până acum "În staţie la Lizeanu", o colaborare cu Smiley, iar în decembrie debuta "Mama mea e florăreasă", cântată împreună cu Loredana şi Connect-R. Damian Drăghici şi colaboratorii săi au combinat elemente de rock, dubstep, reggae şi gypsy blues, pentru un melanj inedit.

Single-ul realizat cu Delia e inedit pentru că transformă melodia clasică lăutărească "Se mărită Mona mea" a trupei Azur şi o duce într-o zonă dance-house, cu ritmuri orientale la refren. Delia cântă atât în română, cât şi în engleză şi avem şi un bas tipic de hip-hop pe fundal. Schimbarea de sunet şi trecerea la gypsy rock a Damian & Brothers vine după o perioadă lungă de cântat muzică veche lăutărească. Damian Drăghici are în spate experienţa Colegiului Muzical Berklee, de unde a absolvit Magna Cum Laude şi a bifat turnee în anii 2000 cu James Brown, Joe Coker, Shaggy, Cyndi Lauper sau Nigel Kennedy.

Pe "Gypsy Rock" găsim 16 piese, inclusiv o colaborare cu Cabron, Dan Bittman, Vunk, Zdob şi Zbub sau Grasu XXL. Delia a anunţat recent încă un concert Psihedelia la Sala Palatului, el având loc pe 5 martie, cu o zi înainte de primul concert programat. Cântăreaţa vine după o serie de single-uri bine primite de public, precum "Cine m-a făcut om mare" sau "Fulg".

Citește mai multe despre Damian & BrothersDelia Matache
RECOMANDARE:Cumpără un album cu Damian Drăghici

Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AFI revine la stilul original cu discul "AFI (The Blood Album)"

AFI a lansat albumul autointitulat, "AFI (The Blood Album)", al zecelea material discografic din istoria de 25 de ani a...

Închide