Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Delia și Damian & Brothers lansează single-ul "Mona"

Delia şi Damian & Brothers au lansat în această săptămână single-ul "Mona", extras de pe albumul "Gypsy Rock". Melodia a primit şi un graphic video, care improvizează o animaţie cu figurile caricaturizate ale artiştilor aplicate digital peste reprezentarea Deliei.
Videoclip Delia Damian Brothers Mona

Videoclip Delia Damian Brothers Mona

Damian & Brothers lansau anul trecut albumul "Gypsy Rock", sub bagheta lui Damian Drăghici, dar şi cu multiple alte colaborări. Cel mai popular single de pe album a fost până acum "În staţie la Lizeanu", o colaborare cu Smiley, iar în decembrie debuta "Mama mea e florăreasă", cântată împreună cu Loredana şi Connect-R. Damian Drăghici şi colaboratorii săi au combinat elemente de rock, dubstep, reggae şi gypsy blues, pentru un melanj inedit.

Single-ul realizat cu Delia e inedit pentru că transformă melodia clasică lăutărească "Se mărită Mona mea" a trupei Azur şi o duce într-o zonă dance-house, cu ritmuri orientale la refren. Delia cântă atât în română, cât şi în engleză şi avem şi un bas tipic de hip-hop pe fundal. Schimbarea de sunet şi trecerea la gypsy rock a Damian & Brothers vine după o perioadă lungă de cântat muzică veche lăutărească. Damian Drăghici are în spate experienţa Colegiului Muzical Berklee, de unde a absolvit Magna Cum Laude şi a bifat turnee în anii 2000 cu James Brown, Joe Coker, Shaggy, Cyndi Lauper sau Nigel Kennedy.

Pe "Gypsy Rock" găsim 16 piese, inclusiv o colaborare cu Cabron, Dan Bittman, Vunk, Zdob şi Zbub sau Grasu XXL. Delia a anunţat recent încă un concert Psihedelia la Sala Palatului, el având loc pe 5 martie, cu o zi înainte de primul concert programat. Cântăreaţa vine după o serie de single-uri bine primite de public, precum "Cine m-a făcut om mare" sau "Fulg".

Citește mai multe despre Damian & BrothersDelia Matache
RECOMANDARE:Cumpără un album cu Damian Drăghici

Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AFI revine la stilul original cu discul "AFI (The Blood Album)"

AFI a lansat albumul autointitulat, "AFI (The Blood Album)", al zecelea material discografic din istoria de 25 de ani a...

Închide