Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Delia anunță încă un concert Psihedelia la Sala Palatului

Delia a anunțat cel de-al 2-lea show Psihedelia la Sala Palatului. Acesta va avea loc pe 5 martie, cu o zi înaintea primului concert programat. Biletele pentru noul show au fost deja puse în vânzare.

Delia în concertul Welcome To Deliria la Sala Palatului pe 2 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Ritmul alert de vânzare a biletelor pentru show-ul Psihedelia de pe 6 martie i-au determinat pe Delia și cei din managementul artistei să programeze încă un show. Cel de-al 2-lea concert Psihedelia la Sala Palatului va avea loc pe 5 martie.

"Mi se pare minunat că oamenii au început să plăteasca bilete pentru artiștii lor preferați, indiferent că este vorba de mine sau de alții. Pentru un artist, cea mai mare răsplată, liniște sufletească și dovadă de recunoștință este faptul că poate desfășura show-uri pe bază de bilete. Multă vreme, în România, acest lucru nu prea a fost posibil. Dar cred cu tărie că, în momentul în care obișnuiești publicul cu producții de calitate, asemănătoare cu cele de nivel internațional, oamenii vor fi mereu interesați. Eu îmi doresc să ofer un produs din ce în ce mai bun", a declarat Delia.

Prețuri bilete la concertele Psihedelia:

  • VIP - 350 lei
  • Categoria I - 190 lei
  • Categoria II - 145 lei
  • Categoria III - 120 lei
  • Categoria IV - 100 lei
  • Categoria V - 75 lei

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N & D, şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

În 2015, Delia a dominat gala Media Music Awards de la Sibiu, câștigând un număr record de premii. Artista a primit nu mai puțin de 7 trofee de cristal, mulțumită succesului de care s-a bucurat piesa “Pe aripi de vânt”.

În martie 2016, Delia a lansat ”Deliria”, primul album cu copertă lenticulară din România. Pe acest disc se găsesc hiturile  ”Da, mamă”, ”Cum ne noi” feat. Carla's Dreams, ”Gura ta” și ”Cine m-a făcut om mare”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andra susține 3 concerte la Sala Palatului în luna februarie

În weekend-ul 24 - 26 februarie, Andra va susține 3 concerte la Sala Palatului. Spectacolul “Iubirea Schimbă Tot” va fi...

Închide