Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi confirmări la Summer Well 2017: Birdy, The Kills, Metronomy și Nothing But Thieves

Line-up-ul festivalului Summer Well 2017 este completat de 4 nume noi: Birdy, The Kills, Metronomy și Nothing But Thieves. Noile confirmări se alătură primei trupe anunțate pe afiș, Interpol. Summer Well care va avea loc pe 12 și 13 august 2017, pe Domeniul Știrbey din Buftea.

Publicat

pe

Noi confirmări la Summer Well 2017
Noi confirmări la Summer Well 2017

După Interpol, trupă ce revine la București la 6 ani de la show-ul susținut la prima ediție Summer Well, line-up-ul capătă diversitate prin adăugarea a 4 trupe și artiști noi, ce vor concerta în premieră la București.

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa „Skinny Love” a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional.

După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franța și SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, ”Fire Within”. Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi cuprinde pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul „Someone Like You” pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și, nu în ultimul rând, Sia Furler.

În 2016, Birdy a revenit cu cel de-al 3-lea material discografic. Noul album al artistei britanice se numește ”Beautiful Lies” și a fost lansat pe 25 martie, incluzând single-uri ca ”Wild Horses” și ”Keeping Your Head Up”.

The Kills, trupa care capta atenția publicului cu piese ca "Wait", inclusă pe coloana sonoră a filmului ”Children of Men”, și "Cat Claw", de pe soundtrack-ul serialului ”Criminal Minds”, a revenit  în 2016 cu cel de-al 5-lea album de studio. Noul material discografic se numește ”Ash & Ice” și conține piese produse de Jamie Hince și coproduse de John O'Mahoney. Albumul a fost înregistrat într-o casă închiriată din Los Angeles și la Electric Lady Studios, din New York. Noile piese vor fi promovate și cadrul concertului de al Summer Well.

Metronomy promovează în prezent cel de-al 5-lea album de studio, ”Summer 08”. Formația, cunoscută pentru sound-ul nu-disco aparte, a susținut turnee alături de Coldplay, Bloc Party, Klaxons și Kate Nash. Show-urile formației sunt recunoscute pentru efervecența lor, sarea și piperul concertelor fiind jocurile de lumini și momentele atipice de dans.

Trupa de rock alternativ Nothing But Thieves a lansat albumul de debut în 2015. Formația este originară din Essex, Anglia, și îi are în componență pe Conor Mason (voce), Joe Langridge-Brown (chitară), Dominic Craik (chitară, clape), James Price (tobe) și Philip Blake (bas). Trupa a fost comparată cu Foals, The Neighbourhood și Civil Twilight.

Summer Well 2017 va respecta tradiția festivalului. În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar porțile se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00. Evenimentul este susținut de Orange.

Abonamente Summer Well:

  • Acces General - 195 lei + 6% taxe

Accesul copiilor la Summer Well

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți cu bilete (un părinte cu bilet poate intra gratis cu un singur copil).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Summer Well
Festivaluri sâmbătă, 12 august 2017

Summer Well 2017

Loc
Domeniul Știrbey
PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Nothing But Thieves a lansat piesa "Miracle, Baby"; Anunţă un nou EP, "Moral Panic II"

Nimic nu poate opri Nothing But Thieves din fireasca sa ascensiune, trupa scoţând hit după hit. Cel mai nou este "Miracle, Baby", care a sosit pe 9 iulie, odată cu anunţul că trupa va lansa un EP nou, "Moral Panic II". Piesa se ascultă în articol, unde avem şi detalii despre noul EP.

Publicat

pe

Coperta single Nothing But Thieves Miracle Baby
Coperta single Nothing But Thieves Miracle Baby │ FOTO: Nothing But Thieves

Nothing But Thieves a anunţat un nou EP, "Moral Panic II", care va fi un companion pentru LP-ul lansat în octombrie 2020, "Moral Panic". Vestea bună e că nu mai avem mult de aşteptat până la noul material, care va sosi pe 23 iulie 2021. Trupa nu e străină de lansări de EP-uri între albume, având câte unul în 2013, 2014, două în 2015 şi unul în 2018.

Cat despre albume de studio, Nothing But Thieves a bifat doar 3 până acum, urcând chiar pe locul 2 în topurile britanice cu cel din 2017, "Broken Machine". Nici cel din 2020 nu a stat rău, "Moral Panic" ducându-i pe muzicieni pe locul 3 în UK. Trebuie spus şi că primele două materiale discografice au primit discul de argint de la BPI (British Phonographic Industry).

Nothing But Thieves reuşeşte prin "Miracle, Baby" să combine un vibe de Muse cu un extra romantism şi visare, dar şi acel vibe de "fac muzică pentru oamenii care dansează cu nepăsare faţă de cei din jur". Aşa cum zic puştanii acest grup "este un mood", o stare de spirit, un vibe. Poate schimba imediat starea de spirit a ascultătorului şi are câte puţin din fiecare emoţie umană. În bună parte asta se datorează vocii solistului Conor Mason, care atinge note înalte în mod fantastic.

Formaţia a decis să lanseze un "Moral Panic II" imediat după ce "Part I" a fost deja mixat, masterizat şi discurile au fost scoase pe linia de producţie. Cele 5 piese extra au fost create pentru că artiştii au avut mai mult timp liber, în lipsa turneului aferent ultimului album lansat în toamna trecută. Pentru NBT urmează concerte în Marea Britanie şi un turneu în marile arene britanice şi irlandeze pe final de an.

Nothing But Thieves a cântat în România la Summer Well 2018 şi trebuia să vină şi la ediţia din 2020, dar pandemia a dus la amânarea festivalului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending