Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Coloana sonoră "Fifty Shades Darker" este plină de vedete R&B şi electropop - TRACKLIST

Pelicula "Fifty Shades Darker" va debuta de Valentine's Day şi dacă ne luăm după precedentul film "Fifty Shades", atunci soundtrack-ul său o să fie la mare căutare. A fost publicat tracklist-ul complet al acestei coloane sonore, plin de nume mari din electropop şi R&B.

Publicat

pe

Poster ”Fifty Shades Darker”
Poster ”Fifty Shades Darker”

Cum îi şade bine unui film romantico-erotic, melodiile lascive abundă. Recent am văzut şi un single inclus pe soundtrack, marca Zayn şi Taylor Swift. Coloana sonoră "Fifty Shades Darker" va fi lansată pe 10 februarie şi include 19 piese. Dacă numele cel mai mare de pe soundtrackul lui "Fifty Shades of Grey" a fost Beyonce, acum Sia ne onorează cu prezenţa.

Primim şi o reinterpretare a hitului Coldplay "Scientist", dar şi compoziţii speciale pentru film, realizate de Danny Elfman. Compozitorul e cunoscut pentru tema clasică din serialul de animaţie "The Simpsons", dar şi pentru coloana sonoră a lui "Avengers: Age of Ultron" şi pentru seria "Spider-Man" cu Tobey Maguire. Având multe colaborări cu Tim Burton la activ, Elfman a ajutat la alegerea melodiilor potrivite pentru film.

Tracklistul coloanei sonore oficiale "Fifty Shades Darker" arată astfel:

  1. I Don't Wanna Live Forever – ZAYN ' Taylor Swift
  2. Not Afraid Anymore – Halsey
  3. Pray – JRY (feat. Rooty)
  4. Lies in the Dark – Tove Lo
  5. No Running From Me – Toulouse
  6. One Woman Man – John Legend
  7. Code Blue – The-Dream
  8. Bom Bidi Bom – Nick Jonas & Nicki Minaj
  9. Helium – Sia
  10. Cruise – Kygo (feat. Andrew Jackson)
  11. The Scientist – Corinne Bailey Rae
  12. They Can't Take That Away From Me – Jose James
  13. Birthday – JP Cooper
  14. I Need a Good One – The Avener (feat. Mark Asari)
  15. Empty Pack Of Cigarettes – Joseph Angel
  16. What Would It Take – Anderson East
  17. What Is Love? – Frances
  18. On His Knees – Danny Elfman
  19. Making It Real – Danny Elfman

"Fifty Shades Darker" e descris ca o "dramă erotică romantică", fiind bazat pe celebra serie de cărţi "Fifty Shades of Grey" a lui E. L. James. Sequel pentru "Fifty Shades of Grey", filmul îi are ca actori principali pe Dakota Johnson şi Jamie Dornan, în rolurile lui Christian Grey şi Anastasia Steele. Melodia principală din coloana sonoră a peliculei este "I Don't Wanna Live Forever", lansată pe 9 decembrie şi interpretată de Zayn şi Taylor Swift.

Ea a fost urmată de single-ul lui Halsey, "Not Afraid Anymore", lansat în această lună.

Coloana sonora Fifty Shades Darker tracklist

Coloana sonora Fifty Shades Darker tracklist │ FOTO: www.facebook.com

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" a doborât un record pe Disney +

Taylor Swift a stabilit un nou record pe platforma Disney + odată cu lansarea filmului său muzical "Eras Tour". Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

"Taylor Swift: The Eras Tour (Versiunea lui Taylor)" a avut 4,6 milioane de vizionări pe Disney+ în primele trei zile de la lansare. Astfel, a devenit cel mai de succes film muzical din istoria platformei de streaming. Chiar și cei care nu au avut răbdare să vadă filmul până la capăt au contribuit la succesul acestuia. "The Eras Tour" a adunat un total de 16,2 milioane de ore vizualizate.

"Taylor Swift: The Eras Tour" a debutat pe Disney+ la nivel mondial pe 14 martie. Pelicula include cinci cântece bonus: "Cardigan", plus patru variante acustice: "Death by a Thousand Cuts", "Maroon", "You Are in Love" și "I Can See You".

Disney a plătit peste 75 de milioane de dolari pentru drepturile de streaming la nivel mondial pentru filmul "The Eras Tour", produs de compania lui Taylor Swift.

La lansarea în cinematografe, "Taylor Swift: The Eras Tour" a generat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global după debutul său din 13 octombrie, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Pe 13 decembrie, de ziua de naștere a artistei, filmul a fost lansat digital prin Universal Pictures, într-o variantă ce cuprinde trei melodii bonus care nu au fost auzite în cinematografe - "Wildest Dreams", "The Archer" și "Long Live" - care sunt și ele în versiunea de pe Disney+.

Citește în continuare

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" va fi disponibil pe Disney +

Filmul-concert "The Eras Tour", ce documentează turneul cu același nume susținut de Taylor Swift, va fi disponibil de vizionat pe Disney +, din luna martie.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Succesul "The Eras Tour" pare că nu mai ajunge la fundul sacului. Filmul-concert care a doborât recorduri, la fel ca turneul mondial, poate fi urmărit de un public mai larg începând cu data de 15 martie. Surprizele nu se opresc aici. Varianta de pe Disney + va beneficia de piese care nu s-au auzit în versiunea de la cinema. Este vorba despre "cardigan" și alte patru melodii acustice, nedezvăluite încă.

"<<The Eras Tour>> a fost un adevărat fenomen care a emoționat și continuă să emoționeze fanii din întreaga lume. Suntem foarte încântați să aducem acest concert electrizant publicului, oriunde s-ar afla, exclusiv pe Disney+", a transmis Bob Iger, CEO-ul Disney.

Anunțul că "The Eras Tour" ajunge pe Disney + vine după ce Taylor Swift a făcut istorie la gala Premiilor Grammy 2024: "Midnights" a câștigat trofeul pentru "Albumul anului", marcând a patra victoriei a cântăreței la această categorie. Mai mult, în acea seară, Swift a anunțat și următorul album de studio, "The Tortured Poets Department".

Lansat în octombrie 2023, "Taylor Swift: The Eras Tour" a încasat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023, și a avut o durată de 2 ore și 45 de minute.

TRAILER "Taylor Swift: The Eras Tour"

Citește în continuare

Muzică nouă

Sia şi Kylie Minogue colaborează pe piesa "Dance Alone" - AUDIO

Sia revine în 2024 cu un album nou şi îl promovează cu single-ul proaspăt lansat "Dance Alone". Acest track este o colaborare cu Kylie Minogue, care se prezintă cu un sound minimalist. Ce alte colaborări ne-a pregătit Sia pentru album aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone
Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone │ FOTO: Sia

"Dance Alone" este primul single de pe noul album semnat Sia, "Reasonable Woman". El duce discografia artistei la 10 titluri şi acest LP va sosi pe 3 mai 2024 prin casa de discuri Atlantic. Cele două artiste din Australia cântă un pop dansabil, numai bun de cluburi, care sună simultan a anii '80 şi a începutul anilor 2000 şi Spice Girls.

Sia a mai colaborat cu Kylie Minogue pe albumul acesteia din 2024, "Kiss Me Once". Ea este menţionată drept compozitor al piesei "Sexercize". În ce priveşte noul album al creatoarei lui "Chandelier", el va include colaborări cu Chaka Khan, Labrinth, Paris Hilton şi mulţi alţii. Mai sunt şi alte nume de care aţi auzit, precum Greg Kurstin, Benny Blanco şi Rosalia, toţi apărând pe acelaşi disc nou.

Sia îi numeşte mai degrabă "prieteni" pe aceştia decât nişte simpli colaboratori. Avem şi tracklist-ul lui "Reasonable Woman", pe care îl puteţi vedea mai jos:

  1. Little Wing
  2. Immortal Queen (feat. Chaka Khan)
  3. Dance Alone (Sia and Kylie Minogue)
  4. I Had A Heart
  5. Gimme Love
  6. Nowhere To Be
  7. Towards The Sun
  8. Incredible (feat. Labrinth)
  9. Champion (feat. Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Jolliff)
  10. I Forgive You
  11. Wanna Be Known
  12. One Night
  13. Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton)
  14. Go On
  15. Rock And Balloon

Sia a mai lansat o piesă de pe viitorul album în 2023, în septembrie, "Gimme Love". Kylie Minogue trece printr-o perioadă bună, după ce tocmai a câştigat al doilea său premiu Grammy din carieră, pentru hitul din 2023 "Padam Padam". Acesta a primit distincţia pentru "Best Pop Dance Recording" şi apare pe albumul său "Tension".

Au trecut între timp 7 ani de la ultimul album complet nou de la Sia, "This is Acting".

Citește în continuare

Trending