Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Brandon Flowers, despre noul album The Killers: "Anumite pasaje se simt mai heavy"

Solistul trupei The Killers, Brandon Flowers, a oferit detalii cu privire la următorul album al formației. Conform vocalistului, cel de-al 5-lea disc al trupei va avea, pe alocuri, un sound mai heavy decât cel cu care sunt obișnuiți fanii.

Publicat

pe

Brandon Flowers (vocalistul The Killers)
Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

În septembrie 2016, The Killers a început înregistrările pentru cel de-al 5-lea album. Trupa lucrează de atunci cu producătorul trupei U2, Jacknife Lee, înregistrând în studiouri din Las Vegas, San Diego, LA și Joshua Tree.

Intervievat recent de Q Magazine, solistul Brandon Flowers a indicat că albumul va suna ceva mai heavy, comparativ cu discurile anterioare.

“Sunt anumite pasaje care se simt mai heavy decât orice am făcut până acum, nu că am fi noi cea mai heavy trupă din lume, dar e o anume finețe, dată de experiența noastră. Are porțiuni cu adevărat frumoase. Liric vorbind, e în stilul nostru tipic.”

În cadrul interviului, vocalistul a dezvăluit și câteva titluri de piese ce ar putea fi incluse pe noul album.

”E o melodie care se numește ”Rut”, de care suntem cu toții destul de entuziasmați. O alta se numește ”Run For Cover”, piesa datând din perioada albumului ”Day & Age”. Are deci 8 ani vechime. Stuart Price (reputat producător britanic) i-a dat contur, deci are amprenta lui pe ea - o readucem acum la suprafață, 8 ani mai târziu, cu un alt producător. Nu am reușit atunci să scriu versuri destul de bune pentru ea, dar cred că de data asta o să-mi iasă. ”Run For Cover” pare să aibă șanse mari să ajungă pe album.”

Este, evident, mult prea devreme pentru a fi stabilită o dată a lansării albumului. Formația pare să fie, totuși, într-un stadiu avansat cu înregistrările, Flowers indicând fără rezerve titluri de piese.

Ultimul album The Killers a fost lansat în 2012. ”Battle Born” s-a plasat pe prima poziție în US Top Rock Albums (Billboard) și UK Albums Chart. Pe disc sunt incluse piese ca "Miss Atomic Bomb" și "Here with Me".

PUBLICITATE
Comentează

Trending