BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Brandon Flowers, despre noul album The Killers: "Anumite pasaje se simt mai heavy"

Solistul trupei The Killers, Brandon Flowers, a oferit detalii cu privire la următorul album al formației. Conform vocalistului, cel de-al 5-lea disc al trupei va avea, pe alocuri, un sound mai heavy decât cel cu care sunt obișnuiți fanii.
Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

În septembrie 2016, The Killers a început înregistrările pentru cel de-al 5-lea album. Trupa lucrează de atunci cu producătorul trupei U2, Jacknife Lee, înregistrând în studiouri din Las Vegas, San Diego, LA și Joshua Tree.

Intervievat recent de Q Magazine, solistul Brandon Flowers a indicat că albumul va suna ceva mai heavy, comparativ cu discurile anterioare.

“Sunt anumite pasaje care se simt mai heavy decât orice am făcut până acum, nu că am fi noi cea mai heavy trupă din lume, dar e o anume finețe, dată de experiența noastră. Are porțiuni cu adevărat frumoase. Liric vorbind, e în stilul nostru tipic.”

În cadrul interviului, vocalistul a dezvăluit și câteva titluri de piese ce ar putea fi incluse pe noul album.

”E o melodie care se numește ”Rut”, de care suntem cu toții destul de entuziasmați. O alta se numește ”Run For Cover”, piesa datând din perioada albumului ”Day & Age”. Are deci 8 ani vechime. Stuart Price (reputat producător britanic) i-a dat contur, deci are amprenta lui pe ea - o readucem acum la suprafață, 8 ani mai târziu, cu un alt producător. Nu am reușit atunci să scriu versuri destul de bune pentru ea, dar cred că de data asta o să-mi iasă. ”Run For Cover” pare să aibă șanse mari să ajungă pe album.”

Este, evident, mult prea devreme pentru a fi stabilită o dată a lansării albumului. Formația pare să fie, totuși, într-un stadiu avansat cu înregistrările, Flowers indicând fără rezerve titluri de piese.

Ultimul album The Killers a fost lansat în 2012. ”Battle Born” s-a plasat pe prima poziție în US Top Rock Albums (Billboard) și UK Albums Chart. Pe disc sunt incluse piese ca "Miss Atomic Bomb" și "Here with Me".

Citește mai multe despre Brandon FlowersThe Killers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michael Jackson va fi jucat de imitatorul Navi într-un nou film biografic

Lifetime lucrează la un nou film despre viaţa lui Michael Jackson, în care rolul starului pop va fi jucat de...

Închide