Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Tudor Chirilă a câștigat Vocea României 2016 cu Teodora Buciu - VIDEO

Pentru cel de-al 3-lea an consecutiv, Tudor Chirilă a fost antrenorul care a reușit să se impună în finala de la Vocea României. Concurenta sa, Teodora Buciu, a fost desemnată Vocea României 2016, pe poziția a doua plasându-se Alex Mușat, finalistul echipei Smiley.
Teodora Buciu, Vocea României 2016, și Tudor Chirilă

Teodora Buciu, Vocea României 2016, și Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a fost, din nou, cel mai apreciat antrenor de la Vocea României. După o finală în care remarcile acide spuse cu perdea au fost trecute cu vederea, iar pamfletul fără perdea a fost incriminat și taxat de public, omul momentului a rămas Tudor Chirilă. Pentru cel de-al 3-lea sezon consecutiv, acesta a reușit să aducă trofeul Vocea României 2016 în echipa sa. Câștigătoare a fost Teodora Buciu, care se remarcase în concurs încă de la audiții, când a întors toate cele 4 scaune. Un finalist cu aceeași priză la jurați a fost concurentul lui Smiley, Alex Mușat, care la audițiile pe nevăzute a reușit să întoarcă tot 4 scaune. La capitolul voturi, însă, a fost depășit în finală de Teodora Buciu, tânăra în vârstă de doar 17 ani reușind să impresioneze atât prin voce, cât și prin actul actoricesc.

Robert Botezan, concurentul mai excentric din echipa lui Tudor Chirilă, s-a plasat pe poziția a 3-a, după o finală în care improvizația, considerată cartea sa câștigătoare, a ridicat unora semne de întrebare cu privire la capacitatea sa reală de a interpreta o piesă precum ”I Will Always Love You”. Singurul antrenor care s-a exprimat deschis cu privire la prestația sa a fost Smiley, acesta spunându-i direct că nu i-a plăcut. Ceilalți jurați au ales, în schimb, să evidențieze starea de sănătate a concurentului, punând în seama răcelii stilul atipic de a interpreta melodia lui Whitney Houston.

Ioana Ignat, finalista lui Marius Moga, a fost și ea afectată de răceală, răgușeala prezentă deja în vocea sa fiind astfel accentuată. Aceasta a încheiat concursul pe poziția a 4-a.

Ca și în celelalte sezoane, câștigătorul a fost ales de către public, clasamentul fiind stabilit în urma centralizării voturilor înregistrate prin apel și sms.

Clasamentul finalei Vocea României 2016:

Publicul a urmărit cele 3 live-uri puse în scenă de fiecare concurent, a votat prin apel și sms, și după centralizare a fost stabilit clasamentul final. Câștigătoarea concursului, Teodora Buciu, a primit trofeul Vocea României și un cec în valoare de 100.000 de euro.

  1. Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă) - Vocea României 2016
  2. Alex Mușat (echipa Smiley)
  3. Robert Botezan (echipa Tudor Chirilă)
  4. Ioana Ignat (echipa Marius Moga)

Mesajul lui Tudor Chirilă după încheierea concursului:

”Vă mulțumesc mult pentru susținere, pentru voturi și pentru că, într-un fel sau altul, și voi ați făcut parte din #echipaTudor!
Felicitări, Teodora Buciu, Vocea Romaniei 2016!!!”

Mesajul Teodorei Buciu după încheierea concursului:

”Fericire, extaz, bucurie... e puțin spus. Ce am trăit aseară la Vocea României și ce trăiesc acum este un vis. Mulțumesc celor care au contribuit la realizarea visului meu: Tudor Chirilă, Doamna Duțescu, Carina Sava, Irina Baianț, Tiberiu Albu, părinților mei, și nu în ultimul rând celor de acasă, care m-au încălzit cu mesaje frumoase, m-au susținut și votat.”

Cel mai discutat moment de la Vocea României:

Cel mai controversat moment al serii a fost duetul lui Smiley cu finalistul său, Alex Mușat. Cei doi au rescris versurile piesei ”Hoochie Coochie Man”, dând melodiei o nuanță de pamflet. Sarcasmul versurilor nu a fost gustat deloc de Tudor Chirilă și Marius Moga, Loredana apreciind, pe de altă parte, că într-un concurs îți folosești toate atuurile pentru a câștiga.

Remarcile din versurile cântate de Smiley și Alex Mușat au făcut referire în special la modul în care Tudor Chirilă își pregătește concurenții.

”Puteam să-l aleg pe Tudor, să mă-nvețe cum s-o joc / Dar am ales să fiu pe bune și stau bine și la vot”, cântă Alex Mușat în noua versiune a piesei ”Hoochie Coochie Man”.

Ironiile evidente au fost considerate, de către o parte dintre telespectatori, răutăcioase și deplasate. În cadrul aceleiași finale, însă, Marius Moga a indicat, pe ocolite, că Teodora Buciu a zbierat, iar Tudor Chirilă l-a sfătuit pe Smiley să mai asculte și el Vama Veche, pentru a mai învăța câte ceva. Ironiile s-au ținut, așadar, lanț, pe parcursul întregii finale.

Alexandru Mușat cu Smiley - ”Hoochie Coochie Man”

Live-urile concurenților:

Ioana Ignat cu Grigore Leșe - ”Mamă, inima mi-i arsă”

Teodora Buciu și Tiberiu Albu - ”Who Wants To Live Forever”

Alexandru Mușat cu Feli - ”Human”

Robert Botezan cu Ligia Hojda - ”Hallelujah”

Ioana Ignat cu Marius Moga - ”With A Little Help From My Friends”

Robert Botezan cu Tudor Chirilă - ”Vara Asta”

Teodora Buciu cu Tudor Chirilă - ”Zmeul”

Robert Botezan - ”I Will Always Love You”

Alexandru Mușat - ”Still Got The Blues”

Ioana Ignat - ”My Heart Will Go On”

Teodora Buciu - ”Cry Baby”

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius MogaSmileyTeodora BuciuTudor Chirila
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Tudor Chirilă

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
„Starboy” (The Weeknd), interpretată în 20 de stiluri diferite - VIDEO

Anthony Vincent, cunoscut pentru numeroasele sale cover-uri, a interpretat recent noua piesă a lui The Weeknd, „Starboy”. Melodia a fost...

Închide