Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Tudor Chirilă a câștigat Vocea României 2016 cu Teodora Buciu - VIDEO

Pentru cel de-al 3-lea an consecutiv, Tudor Chirilă a fost antrenorul care a reușit să se impună în finala de la Vocea României. Concurenta sa, Teodora Buciu, a fost desemnată Vocea României 2016, pe poziția a doua plasându-se Alex Mușat, finalistul echipei Smiley.

Publicat

pe

Teodora Buciu, Vocea României 2016, și Tudor Chirilă
Teodora Buciu, Vocea României 2016, și Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a fost, din nou, cel mai apreciat antrenor de la Vocea României. După o finală în care remarcile acide spuse cu perdea au fost trecute cu vederea, iar pamfletul fără perdea a fost incriminat și taxat de public, omul momentului a rămas Tudor Chirilă. Pentru cel de-al 3-lea sezon consecutiv, acesta a reușit să aducă trofeul Vocea României 2016 în echipa sa. Câștigătoare a fost Teodora Buciu, care se remarcase în concurs încă de la audiții, când a întors toate cele 4 scaune. Un finalist cu aceeași priză la jurați a fost concurentul lui Smiley, Alex Mușat, care la audițiile pe nevăzute a reușit să întoarcă tot 4 scaune. La capitolul voturi, însă, a fost depășit în finală de Teodora Buciu, tânăra în vârstă de doar 17 ani reușind să impresioneze atât prin voce, cât și prin actul actoricesc.

Robert Botezan, concurentul mai excentric din echipa lui Tudor Chirilă, s-a plasat pe poziția a 3-a, după o finală în care improvizația, considerată cartea sa câștigătoare, a ridicat unora semne de întrebare cu privire la capacitatea sa reală de a interpreta o piesă precum ”I Will Always Love You”. Singurul antrenor care s-a exprimat deschis cu privire la prestația sa a fost Smiley, acesta spunându-i direct că nu i-a plăcut. Ceilalți jurați au ales, în schimb, să evidențieze starea de sănătate a concurentului, punând în seama răcelii stilul atipic de a interpreta melodia lui Whitney Houston.

Ioana Ignat, finalista lui Marius Moga, a fost și ea afectată de răceală, răgușeala prezentă deja în vocea sa fiind astfel accentuată. Aceasta a încheiat concursul pe poziția a 4-a.

Ca și în celelalte sezoane, câștigătorul a fost ales de către public, clasamentul fiind stabilit în urma centralizării voturilor înregistrate prin apel și sms.

Clasamentul finalei Vocea României 2016:

Publicul a urmărit cele 3 live-uri puse în scenă de fiecare concurent, a votat prin apel și sms, și după centralizare a fost stabilit clasamentul final. Câștigătoarea concursului, Teodora Buciu, a primit trofeul Vocea României și un cec în valoare de 100.000 de euro.

  1. Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă) - Vocea României 2016
  2. Alex Mușat (echipa Smiley)
  3. Robert Botezan (echipa Tudor Chirilă)
  4. Ioana Ignat (echipa Marius Moga)

Mesajul lui Tudor Chirilă după încheierea concursului:

”Vă mulțumesc mult pentru susținere, pentru voturi și pentru că, într-un fel sau altul, și voi ați făcut parte din #echipaTudor!
Felicitări, Teodora Buciu, Vocea Romaniei 2016!!!”

Mesajul Teodorei Buciu după încheierea concursului:

”Fericire, extaz, bucurie... e puțin spus. Ce am trăit aseară la Vocea României și ce trăiesc acum este un vis. Mulțumesc celor care au contribuit la realizarea visului meu: Tudor Chirilă, Doamna Duțescu, Carina Sava, Irina Baianț, Tiberiu Albu, părinților mei, și nu în ultimul rând celor de acasă, care m-au încălzit cu mesaje frumoase, m-au susținut și votat.”

Cel mai discutat moment de la Vocea României:

Cel mai controversat moment al serii a fost duetul lui Smiley cu finalistul său, Alex Mușat. Cei doi au rescris versurile piesei ”Hoochie Coochie Man”, dând melodiei o nuanță de pamflet. Sarcasmul versurilor nu a fost gustat deloc de Tudor Chirilă și Marius Moga, Loredana apreciind, pe de altă parte, că într-un concurs îți folosești toate atuurile pentru a câștiga.

Remarcile din versurile cântate de Smiley și Alex Mușat au făcut referire în special la modul în care Tudor Chirilă își pregătește concurenții.

”Puteam să-l aleg pe Tudor, să mă-nvețe cum s-o joc / Dar am ales să fiu pe bune și stau bine și la vot”, cântă Alex Mușat în noua versiune a piesei ”Hoochie Coochie Man”.

Ironiile evidente au fost considerate, de către o parte dintre telespectatori, răutăcioase și deplasate. În cadrul aceleiași finale, însă, Marius Moga a indicat, pe ocolite, că Teodora Buciu a zbierat, iar Tudor Chirilă l-a sfătuit pe Smiley să mai asculte și el Vama Veche, pentru a mai învăța câte ceva. Ironiile s-au ținut, așadar, lanț, pe parcursul întregii finale.

Alexandru Mușat cu Smiley - ”Hoochie Coochie Man”

Live-urile concurenților:

Ioana Ignat cu Grigore Leșe - ”Mamă, inima mi-i arsă”

Teodora Buciu și Tiberiu Albu - ”Who Wants To Live Forever”

Alexandru Mușat cu Feli - ”Human”

Robert Botezan cu Ligia Hojda - ”Hallelujah”

Ioana Ignat cu Marius Moga - ”With A Little Help From My Friends”

Robert Botezan cu Tudor Chirilă - ”Vara Asta”

Teodora Buciu cu Tudor Chirilă - ”Zmeul”

Robert Botezan - ”I Will Always Love You”

Alexandru Mușat - ”Still Got The Blues”

Ioana Ignat - ”My Heart Will Go On”

Teodora Buciu - ”Cry Baby”

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Filmul "Odată pentru totdeauna", cu Smiley în rol principal, apare în februarie - TRAILER

Smiley va putea fi urmărit în cel mai recent film al regizorului Iura Luncașu, "Odată pentru totdeauna". Premiera tragi-comediei va avea loc în luna februarie, un trailer al lungmetrajului fiind recent dezvăluit.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

"Odată pentru totdeauna", filmul în care Smiley joacă rolul unui regizor de succes care se luptă cu depresia, va debuta în cinematografe pe 25 februarie. Pelicula este o producție Nextspot și Luca’s Art Film, regia fiind semnată de Iura Luncașu, ce are în portofoliul său producții TV de succes precum "Numai iubirea", "Inimă de țigan", "În familie" și "Pariu cu viața", dar și lungmetraje ca "Ghinionistul" și "Faci sau Taci". Din distribuție fac parte și Gina Pistol, Cosmin Natanticu, Ada Galeș, Sali Levent, Adelina Pestrițu, Augustin Viziru, Mihnea Luncașu și Celina Enea.

Primul film în care Smiley joacă rolul principal are o mare încărcătură emoțională, scenariul având note autobiografice, inspirate în mare parte din viața regizorului Iura Luncașu.

"E un subiect foarte interesant, se confruntă foarte multă lume cu această chestie, cu depresia, cu anxietatea, cu atacurile de panică şi toată povestea pleacă de la un om de succes, care are o viaţă foarte frumoasă, o carieră spectaculoasă, şi este atins de această boală a secolului : depresia", a declarat Iura Luncașu pentru alephnews.ro.

Ce rol joacă Smiley în filmul "Odată pentru totdeauna"

Smiley joacă în acest film rolul unui regizor renumit, dar depresiv, pe nume Alex Zota. Diverse evenimente tragi-comice îl deturnează din încercările sale de a-și răpune demonii. Pe parcursul peliculei, personajul interpretat de Smiley descoperă adevăruri de necontestat, cum ar fi importanța familiei și a iubirii în viața de zi cu zi.

VIDEO Trailer: "Odată pentru totdeauna", cu Smiley în rolul lui Alex Zota

Smiley a mai avut scurte apariții în pelicule precum "Selfie", "Oh, Ramona!", "Nașa", "Un film simplu" și "Triplusec", interpretându-l totodată pe Sebastian 'Seba' Novinski în serialul "Cu un pas înainte".

Recent, Smiley a lansat videoclipul piesei "Purtat de vânt", cel de-al treilea episod din serialul muzical "Mai mult de-o viață". Melodia aduce în prim-plan lupta personajului principal de a păstra bucuria, simplitatea și esența vieții, dincolo de drumul succesului și al visului împlinit. În videoclipul piesei apare și iubita sa, Gina Pistol.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

În februarie, "Românii au talent" revine la PRO TV; Când începe sezonul 12 și ce declară noii jurați

2022 aduce la PRO TV sezonul 12 al emisiunii "Românii au talent". Longevivul show de talente revine pe micile ecrane în februarie, cu doi jurați noi: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Publicat

pe

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent”
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent” │ FOTO: Colaj capturi YouTube

"Românii au talent", unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune, revine în 2022 la PRO TV cu cel de-al 12-lea sezon. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aflați în juriu încă de la primul sezon, Andi și Andra îi vor avea alături pe nou veniții Bobo și Bucur.

Când începe sezonul 12 "Românii au talent"

Noul sezon "Românii au talent" va fi difuzat la PRO TV începând de vineri, 4 februarie. Alături de cei patru jurați se vor afla, în culise, cei doi prezentatori nelipsiți ai show-ului: Smiley și Pavel Bartoș.

Ce declară noii jurați de la "Românii au talent" / Sezonul 12

Mihai Bobonete consideră că statutul de jurat este doar o formalitate, ce nu-l va împiedica să se distreze și să se bucure de momentele concurenților, în vreme ce Dragoș Bucur e convins că participanții vor da dovadă de talent și creativitate.

Bobonete: "Mă aștept să mă distrez foarte tare"

"Eu plec cu maximă pozitivitate, adică mă aștept să mă distrez foarte tare. Eu asta cu rolul de jurat nu o iau atât de tare în serios. Eu vreau să văd români talentați și să mă bucur de ceea ce știu ei să facă. Doar vă spun să fiți cu ochii pe noi, pentru că sezonul ăsta se anunță a fi ceva mai tare decât celelalte sezoane", a declarat Mihai Bobonete pentru Știrile PRO TV.

Dragoș Bucur: "Eu chiar cred că românii au talent"

"Mie mi se pare foarte frumos că există un tip de emisiune ca ăsta, pentru că eu chiar cred că românii au talent, și nu numai că avem un suflet mare, așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și foarte inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați", e de părere Dragoș Bucur, făcând această declarație tot în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV.

Ce spun vechii jurați Andi Moisescu și Andra despre sezonul 12 "Românii au talent"

Andi Moisescu și Andra jurizează concurenții de la "Românii au talent" de 11 sezoane. Experiența lor va juca un rol important în noul sezon din 2022.

"Am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, ceea ce este, evident, fals. De fiecare dată o să apară ceva ce nu mi-a trecut prin cap", a declarat Andi Moisescu.

"Mi-am propus să nu mai aștept nimic. Doar să fiu surprinsă. Sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo, în față, la cel mai bun spectacol din România", spune Andra.

Sezonul anterior al emisiunii "Românii au talent" a fost câștigat de Ana-Maria Mărgean. Tânăra primise la audiții Golden Buzz de la Andra.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Trending