Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

TOP: Cele mai populare videoclipuri din 2016, în România și la nivel internațional

Pe final de an, Google face publică lista videoclipurilor cu cele mai multe vizualizări pe YouTube. Conform acestei monitorizări, în 2016, topul celor mai populare clipuri din România este dominat de Carla's Dreams. La nivel internațional, clasamentul este condus de Fifth Harmony.

Publicat

pe

Cele mai populare videoclipuri muzicale din 2016
Cele mai populare videoclipuri muzicale din 2016

Top 10: Cele mai populare video-uri muzicale pe YouTube în România (videoclipuri oficiale):

Trupa Carla’s Dreams este, pentru al doilea an consecutiv, în topul celor mai populare videoclipuri muzicale de pe YouTube. Mai mult decât atât, Carla’s Dreams ocupă și locurile 2 și 5 în acest clasament. Andra se regăsește și ea cu doua video-uri în top. În top 10 se află, de asemenea, Delia, Nicole Cherry, Ruby și Florin Ristei.

  1. Carla's Dreams - Sub Pielea Mea | #eroina (Official Video) (Carla's Dreams Official)
  2. Carla's Dreams - Acele (Official Video) (Carla's Dreams Official)
  3. Nosfe feat. Ruby - Condimente (Official Video) (Cat Music)
  4. Willy William - Ego (Official Music Video) (RotonMusicTV)
  5. Carla's Dreams - Imperfect | Official Video (Carla's Dreams Official)
  6. Andra feat. David Bisbal - Without You (Official Video) (Andra)
  7. Nicole Cherry feat Connect-R - Se poarta vara (Official Video) (MediaProMusic)
  8. Andra - Iubirea Schimba Tot (Official Video) (Andra)
  9. Delia & Deepcentral - Gura ta (Official Video) (Cat Music)
  10. Vescan feat. Florin Ristei - Las-o... (Xsession Version) (MusicExpertRecords)

Pentru acest top au fost luate în calcul doar video-uri publicate în 2016, videoclipuri oficiale (de pe canalul care deține conținutul), fără clipuri ce conțineau doar versuri sau poze. Selecția pentru această categorie s-a realizat printr-un algoritm care ia în calcul vizualizările și nivelul de interactivitate (like-uri, share-uri, comentarii). Ierarhizarea a fost realizată în funcție de numărul de vizualizări realizate din România.

Cele mai populare video-uri muzicale pe YouTube la nivel global (videoclipuri oficiale):

  1. Fifth Harmony - Work from Home ft. Ty Dolla $ign
  2. Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna
  3. Hasta el Amanecer - Nicky Jam | Video Oficial
  4. The Chainsmokers - Closer (Lyric) ft. Halsey
  5. Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake
  6. Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (Seeb Remix) (Explicit)
  7. Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul
  8. ZAYN - PILLOWTALK
  9. Coldplay - Hymn For The Weekend (Official video)
  10. twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album) [OFFICIAL VIDEO]

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Andra, Dora Gaitanovici și Vlad Musta cântă alături de Irina Rimes la Sala Palatului

Andra, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, ambii finaliști Vocea României din echipa Irina Rimes, vor veni la Sala Palatului în calitate de invitați speciali. Concertul, intitulat "Sufrageria Irinei", are loc pe 13 martie.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Zilele trecute, Irina a dezvăluit primul artist care o va acompania pe scenă pentru un moment special. Este vorba de nimeni altul decât Tudor Chirilă, prietenul și "dușmanul" ei de la Vocea României. Acum, artista a completat lista invitaților cu trei nume.

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicală românească, va urca pe scenă și va bucura audiența cu vocea sa. Irina și Andra își vor uni forțele, iar duetul lor promite să fie memorabil.

Dora Gaitanovici și Vlad Musta, tinerii talentați cu care Irina Rimes a ajuns în finala de la Vocea României 2018, respectiv 2023, vor cânta împreună, demonstrând că relațiile ce au luat naștere în emisiune rezistă trecerii timpului.

Irina Rimes își plimbă puțin sufrageria și invită fanii la un concert intim, ca stare, nu ca dimensiune. Artista a gândit conceptul "Sufrageria Irinei" în urma cu câțiva ani, când își interpreta creațiile muzicale în confortul propriei case. Pe 13 martie, cântăreața transformă Sala Palatului într-o spațiu primitor și familial unde își va întâmpina vizitatorii cu muzică și emoție.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Muzică nouă

The Motans și Andra colaborează pentru prima dată și lansează piesa "Înapoi în viitor" - AUDIO

"Înapoi în viitor" este o explozie de emoție și pasiune, în care The Motans și Andra își unesc vocile pentru a crea o experiență muzicală inegalabilă. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Motans / Andra
The Motans / Andra │ FOTO: InfoMusic

"Înapoi în viitor" a fost compusă de The Motans, Mario Fresh și Paul Iorga, care s-a ocupat și de partea de producție. Versurile piesei sunt un adevărat testament al sincerității și al vulnerabilității. Ele pătrund adânc în suflet, descriind fiecare aspect al unei iubiri care traversează timpul și spațiul.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Artistul a debutat ]n 2026 și a ajuns repede la inima publicului cu piese precum "Versus", "Weekend", "Poem", "Jackpot", "August" sau "Înainte să ne fi născut". Lansările sale ocupă constant topurile radio, cele trei albume ale sale, "My Gorgeous Drama Queen (2018)", "My Rhythm & Soul (2020)" și "Great Expectations" s-au vândut în mii de exemplare fizice. După rezonanța EP-ului "Midnight Gems", lansat în 2023 și marcat de colaborări semnificative în peisajul muzicii urbane, The Motans a continuat cu lansarea EP-ului conceptual "Rehab". Acesta aduce o perspectivă analitică asupra temei dragostei, explorând-o prin prisma diferitelor adicții. Ultima sa colaborare, alături de Deliric, pentru piesa "București", a făcut senzație în rândul fanilor artiștilor și a intrat rapid în trending-ul YouTube.

Una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră de peste 20 de ani, 13 albume la activ, multiple piese pe #1, încoronată cu titlul de Best Romanian Act și Europe Best Female Artist la MTV Europe Awards, în 2016, Andra este un pionier în industria muzicală și o adevărată inspirație pentru perseverența și versatilitatea de care dă mereu dovadă. Sub numele său stau multiple colaborări cu nume de succes atât din România, cât și cu artiști și compozitori onorați cu Grammy-uri, precum Enrique Iglesias, David Bisbal, Descemer Bueno, Lil Eddie și mulți alții. Artista este o prezență strălucitoare și în lumea televiziunii, fiind jurat în cadrul emisiunii "Românii au talent" încă din prima ediție și experimentând acest rol și în cadrul emisiunilor "Vocea României" și "Vocea României Junior".

AUDIO: The Motans & Andra - Înapoi în viitor

Citește în continuare

Trending