Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

The Lumineers a lansat o piesă de Crăciun: "Blue Christmas" - AUDIO

The Lumineers a înregistrat propria versiune a clasicei piese de Crăciun "Blue Christmas". Melodia a fost înregistrată de-a lungul anilor de artiști precum Elvis Presley și Willie Nelson.
The Lumineers

The Lumineers

Compusă de Billy Hayes și Jay W. Johnson, piesa "Blue Christmas" a fost interpretată de Elvis Presley (1957), Patti LaBelle & The Bluebelles (1963), Willie Nelson (1979), Shakin' Stevens (1982) și Jon Bon Jovi (2001), printre alții. Cea mai nouă versiune a acestui colind este semnată de The Lumineers.

”Am crescut ascultând albumul de Crăciun al lui Willie Nelson (Pretty Paper) și asta a fost întotdeauna una dintre piesele mele preferate de pe el. Dintre toate piesele de Crăciun existente, aceasta mi se pare deosebită și e o melodie foarte bună, indiferent dacă e Crăciun sau nu. Toate încasările din vânzarea coverului nostru după “Blue Christmas” vor fi direcționate către Cool Earth, o organizație care luptă alături de satele indigene împotriva distrugerii pădurilor tropicale”, a transmis publicului Wesley Schultz, solistul trupei The Lumineers.

The Lumineers - "Blue Christmas" - AUDIO

"Într-o industrie în care multe trupe caută acel sound care să ducă mai departe revoluția sunetelor digitalizate, The Lumineers merg în direcția opusă, spre simplitate, și o fac într-un mod genial", apreciau criticii de muzică din presa internațională în urmă cu 4 ani. Primul album, ce poartă numele formației, a fost lansat în aprilie 2012, după ce single-ul "Ho Hey" a adus trupei un contract cu Dualtone Records. Materialul discografic s-a clasat pe prima poziție în topurile de muzică alternativă, rock și folk din Statele Unite și pe poziția a doua în Billboard 200.

Anul acesta, în luna aprilie, The Lumineers a lansat cel de-al doilea album de studio, ”Cleopatra”. Discul a debutat pe prima poziție în UK Abums Chart, US Billboard 200 și Top Canadian Albums. Cele 11 melodii de pe disc au fost compuse de solistul trupei, Wesley Schultz, împreună cu toboșarul Jeremiah Fraites.

Citește mai multe despre The Lumineers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Imagine Dragons - "Levitate" (soundtrack "Passengers") - AUDIO

Imagine Dragons a lansat piesa "Levitate", compusă pentru coloana sonoră a filmului "Passengers". Pelicula îi are în distribuție pe Jennifer...

Închide