Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

„Starboy” (The Weeknd), interpretată în 20 de stiluri diferite - VIDEO

Anthony Vincent, cunoscut pentru numeroasele sale cover-uri, a interpretat recent noua piesă a lui The Weeknd, „Starboy”. Melodia a fost interpretată în 20 de stiluri diferite, de la metal la pop și de la hip hop la country.

Publicat

pe

„Starboy” în interpretarea lui Anthony Vincent
„Starboy” în interpretarea lui Anthony Vincent

Metalistul trece piesa raperului prin stilurile unor trupe și artiști precum Disturbed, Madonna, Soundgarden, Johnny Cash, Incubus sau chiar Muse. Anthony Vincent este cunoscut pe YouTube pentru cover-urile sale interpretate în 20 de stiluri diferite. Printre cele mai cunoscute se numără „Bad Blood” (Taylro Swift), „Feel Good Inc.” (Gorillaz), „Hello” (Adele), „Dark Horse” (Katy Perry), „Thriller” (Michael Jackson), „All I Want For Christams is You” (Mariah Carrey) și multe altele. Anthony a reușit să adune peste două milioane de abonați și peste 70 de milioane de vizionări.

Clipul care i-a adus până acum cele mai multă vizualizări este cel în care interpretează în 20 de stiluri diferite piesa ”Dark Horse” a lui Katy Perry. Colajul a cumulat din martie 2014 până acum peste 20 milioane de vizualizări.

The Weeknd - „Starboy” (Ten Second Songs 20 Style Cover)

Anthony Vincent este unul dintre tinerii muzicieni care au reușit să-și facă un nume în mediul online îmbinând talentul nativ cu simțul umorului. În martie 2014, artistul originar din New York și-a deschis un cont pe YouTube sub numele ”Ten Second Songs” și a început să posteze colaje cu scurte coveruri după foste sau actuale hituri.

Comentează

Trending