Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Smiley a lansat piesa "Confesiune" - AUDIO

Smiley a lansat o piesă nouă, intitulată "Confesiune". Melodia a fost interpretată live în premieră în semifinala concursului Vocea României.

Concert Smiley și invitații la Arenele Romane din București pe 1 iunie 2015 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Smiley a prezentat în cadrul emisiunii Vocea României o nouă melodie, intitulată "Confesiune". Compusă de Smiley împreună cu Șerban Cazan, piesa abordează un subiect mai puțin discutat în media, în ciuda importanței sale. Artistul vorbește despre distanțarea de părinți, cauzată de ritmul alert al vieții și programul aglomerat de zi cu zi.

Piesa "Confesiune" a fost înregistrată în studioul HaHaHa Production. Pentru partea instrumentală a melodiei, Smiley a colaborat cu Muse Quartet (Alina Horez, Nicoleta Petre, Maria Colțatu, Corina Ciuplea) și Miruna - Elena Vidican (harpă).

Smiley - "Confesiune" - AUDIO

După trei albume solo („În lipsa mea” – 2008, „Plec pe Marte” – 2010 şi „Acasă” – 2013) în care a investit pasiunea sa pentru muzică și a adus ritm, culoare și originalitate în muzica românească, Smiley urmează să lanseze, la începutul anului viitor, cel de-al patrulea album din carieră. Discul se dorește a fi cel mai inedit și creativ de până acum.

Smiley este artistul pop prin excelență. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată de succes.


Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mick Jagger, din nou tată, la 73 de ani

Solistul trupei The Rolling Stones a devenit din nou tată. Acesta este cel de-al 8-lea copil al lui Mick Jagger...

Închide