Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Prima Gală Live X Factor - Cine sunt semifinaliștii?

În seara de 9 decembrie, Emilian Nechifor și Loredana Anghelache au oferit cele mai bune interpretări din cadrul primei Gale Live X Factor. Totodată, o schimbare de zile mari a venit și din partea Olgăi Verbițchi, care a renunțat la piesele sensibile, și a demonstrat că are și o latură mai rock.

Vinerea aceasta, Antena 1 a transmis prima Gală Live „X Factor”, iar tema aceasta ediții a fost muzica românească. Cei patru jurați, Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla's Dreams au intrat în show cu câte doi concurenți.

Concurenții Deliei în Prima Gală Live

Delia a pornit la drum cu Raul Egrep și Emilian Nechifor, care au interpretat piesele „Mulțumesc, iubită mamă”, respectiv „Ană, zorile se varsă”. Emilian a devenit unul dintre preferații juriului. Însuși mentorul său a declarat că este „talent pur, esența”, iar din partea juraților au venit numai cuvinte de laudă, iar în urma voturilor publicului, amândoi au intrat direct în semifinală.

Urmărește-l pe Raul Egrep - Mulțumesc, iubită mamă

Urmărește-l pe Emilian Nechifor - Ană, zorile se varsă

Concurenții lui Horia Brenciu în Prima Gală Live

Horia Brenciu a intrat la rândul său în concurs cu Marcel Roșca și Loredana Anghelache, care au interpretat piesele „Pe aripi de vânt”, respectiv „Să nu-mi iei niciodată dragostea”. Loredana a fost probabil una dintre cele mai controversate apariții din cadrul emisiunii. Cunoscută drept Prințesa de Aur, după genul de muzică pe care aceasta îl cântă, a avut o interpretare plină de sensibilitate care a făcut pielea de găină a multor ascultători.

„A fost demonstrarea puterii unei femei, iar Loredana o va demonstra de fiecare dată”, a declarat Carla's Dreams.

Horia va merge mai departe cu Loredana.

Urmărește-l pe Marcel Roșca - Pe aripi de vânt

Urmărește-o pe Loredana Anghelache - Să nu-mi iei niciodată dragostea

Concurenții lui Carla's Dreams

Carla's Dreams a intrat prima Gală cu Izabela Simion și Olga Verbițchi, care au interpretat piesele „Cine iubește și lasă”, respectiv „Constantine, Constantine”. Surpriza a venit din partea Olgăi, nu doar din punct de vedere al look-ului, dar și ca interpretare. Aceasta a lăsat piesele sensibile și a atacat în plină forță, cu varianta rock a piesei „Constantine”.

„Există sinceritate artistică şi cred că, de astăzi, tu o să fii încă un sinonim, cel puţin în spaţiul în care trăim noi.”, a declarat Carla's Dreams.

Ambele concurente au intrat în semifinală.

Urmărește-o pe Izabela Simion - Cine iubește și lasă

Urmărește-o pe Olga Verbițchi - Constantine, Constantine

Concurenții lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică a intrat în concurs cu trupele 3 O'Clock și Oscar și Miruna (Apollo), care au cântat piesele „Ce e dragostea” și „Pierdut buletin”. În ciuda interpretărilor fără cusur și a prezenței scenice pline de armonie, niciuna dintre trupe nu a mers mai departe în semifinală.

Urmărește 3 O'Clock - Ce e dragostea

Urmărește-i pe Oscar și Miruna (Apollo) - Pierdut buletin

Alături de cei opt concurenți li s-a alăturat și cel de-al nouălea, care a fost ales de public prin aplicația X Factor. Cel care a completat echipa Deliei, este Alex Mladin. Acesta a interpretat noua piesă a lui Randi, „Ochii ăia verzi”. Nu în ultimul rând, telespectatorii au avut parte și de un mini concert cu Horia Brenciu și Carla's Dreams.

O nouă rundă a Galelor Live va avea loc vineri, la Antena 1.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia MatacheHoria BrenciuȘtefan Bănică
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley a lansat piesa "Confesiune" - AUDIO

Smiley a lansat o piesă nouă, intitulată "Confesiune". Melodia a fost interpretată live în premieră în semifinala concursului Vocea României.

Închide