Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Pearl Jam va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame

Pearl Jam va fi inclusă anul viitor în Rock and Roll Hall of Fame, alături de Tupac Shakur, Yes, Joan Baez, Electric Light Orchestra și Journey. Gala prestigiosului eveniment va avea loc pe 7 aprilie 2017 la Barclays Center din Brooklyn, New York.
Pearl Jam

Pearl Jam

Păstrând în continuare criteriul celor 25 de ani împliniți de la lansarea primului album, ediția din 2017 a Rock and Roll Hall of Fame îi va avea ca protagoniști pe Tupac Shakur, Pearl Jam, Yes, Joan Baez, Electric Light Orchestra și Journey. În cadrul galei din aprilie va fi premiat și Nile Rodgers, acesta urmând să primească distincția ”Award for Musical Excellence”.

Atât Pearl Jam, cât și Tupac, vor fi introduși în Rock and Roll Hall of Fame după o singură nominalizare, primită în primul an în care au devenit eligibili. Pearl Jam a lansat primul album din carieră, ”Ten”, în august 1991, Tupac Shakur făcându-și debutul cu discul ”2Pacalypse Now” în noiembrie 1991.

Imediat după anunțarea numelor de vor fi incluse în Rock and Roll Hall of Fame, Pearl Jam a reacționat pe Facebook, trupa mulțumind fanilor pentru susținere.

”Suntem entuziasmați să vă anunțăm că Pearl Jam va fi inclusă în Rock & Roll Hall of Fame! Mulțumim mult fanilor care au făcut ca acest lucru să fie posibil.”

Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, clasamentul final Rock and Roll Hall of Fame 2017 a fost influențat și de preferințele publicului. Fanii au avut din nou posibilitatea de a vota 5 favoriți de la categoria Performers, primii clasați primind un punctaj ce i-a ajutat la departajare în realizarea clasamentului final.

La ediția de anul trecut a Rock and Roll Hall of Fame au fost incluse nume precum Deep Purple, grupul de rap californian N.W.A și grupul pop-rock Chicago.

Citește mai multe despre Pearl Jam
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Dalaras, legenda muzicii grecești, concertează la Sala Palatului în 2017

George Dalaras, artistul care a produs ”dependența” de acordurile muzicii grecești la nivel internațional, va concerta la Sala Palatului din București...

Închide