Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mick Jagger, din nou tată, la 73 de ani

Solistul trupei The Rolling Stones a devenit din nou tată. Acesta este cel de-al 8-lea copil al lui Mick Jagger și primul cu actuala iubită, balerina americană Melanie Hamrick.

Publicat

pe

Mick Jagger
Mick Jagger

Familia Jagger are un nou membru. Iubita de 29 de ani a artistului, Melanie Hamrick, a născut joi, pe 8 decembrie, un băiețel. Mick Jagger mai are 7 copii, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, în 2014 devenind bunic.

Vestea privind nașterea celui de-al 8-lea copil a fost confirmată de publicistul lui Mick Jagger. Acesta a transmis presei dorința cuplului de a păstra intimitatea momentului:

"Mick a fost la spital pentru a-și vedea copilul. Mama și bebelușul sunt bine și solicită presei intimitate."

Mick Jagger și Melanie Hamrick formează un cuplu din 2014, anterior, solistul The Rolling Stones având-o ca parteneră pe creatoarea de modă L'Wren Scott. Aceasta a murit în martie 2014.

The Rolling Stones promovează în prezent cel de-al 25-lea album de studio, ”Blue & Lonesome”. Lansat pe 2 decembrie, discul a fost înregistrat în perioada 3 - 16 decembrie 2015 și conține exclusiv cover-uri după melodii blues din perioda anilor 1930 - 1960.

Cel mai recent single extras de pe acest disc se numește ”Ride 'Em On Down”. În versiunea originală, piesa a fost înregistrată în 1955 de muzicianul american de blues Eddie Taylor. Clipul o are în prim-plan pe actrița Kristen Stewart, cunoscută în special pentru rolul interpretat în seria filmelor ”Amurg/ Twilight”.

Muzică nouă

The Rolling Stones a lansat piesa "Troubles A' Comin", din arhiva de piese nemaiauzite

The Rolling Stones păstrează atenţia publicului vie prin lansarea unei piese nemaiauzite până acum, "Troubles A' Comin". Acest track va fi inclus pe ediţia aniversară de 40 de ani a albumului din 1981 "Tattoo You", care va include alte piese nelansate până acum din arhiva formaţiei.

Publicat

pe

The Rolling Stones (Live)
The Rolling Stones (Live)

"Troubles A' Coming" este o melodie bogată instrumental, cu pian, multiple chitare şi armonii plăcute. Nu este un track complet original, ci un cover şi o reinterpretare a unui single al trupei The Chi-Lites. Pe 23 septembrie formaţia britanică a oferit un alt preview al acestui album, clipul piesei "Living In the Heart of Love", dedicat chitaristului Charlie Watts, care a încetat din viaţă la finalul acestei veri.

Watts a cântat alături de grup timp de 58 de ani şi a murit pe 24 august, la vârsta de 80 de ani. De altfel la primul concert din 2021 The Rolling Stones, colegii i-au dedicat un tribut prelungit, chiar la final de septembrie 2021. Mick Jagger şi Keith Richards erau înlăcrimaţi, acesta fiind primul debut de turneu şi implicit turneu fără Charlie. În zilele după moartea toboşarului a fost lansat şi un video tribut pentru acesta pe canalul de YouTube al trupei.

The Rolling Stones nu renunţă totuşi la turneul american planificat pentru acest an, în ciuda pierderii unui membru important. Asta şi pentru că problemele de sănătate ale lui Watts datau de ceva vreme şi există deja opţiunea unui toboşar de rezervă. Steve Jordan, care a mai colaborat cu Stones îl va înlocui pe parcursul celor 13 concerte. The Rolling Stones a ales să iasă din pauza impusă de pandemie cu un concert privat pe 20 septembrie, organizat de patronul echipei de fotbal american New England Patriots, Robert Kraft.

Acolo s-a auzit de altfel şi pentru prima oară live coverul "Troubles A' Comin". Pe viitoarea ediţie aniversară "Tattoo You" se vor afla 8 alte melodii pe care formaţia le-a înregistrat în perioada anilor '70 şi '80, dar nu le-a finisat. Acum sunt completate cu extra voce şi chitară. LP-ul aniversar vine pe 22 octombrie prin casele de discuri Polydor, Interscope şi UMe.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending