Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Mick Jagger, din nou tată, la 73 de ani

Solistul trupei The Rolling Stones a devenit din nou tată. Acesta este cel de-al 8-lea copil al lui Mick Jagger și primul cu actuala iubită, balerina americană Melanie Hamrick.
Mick Jagger

Mick Jagger

Familia Jagger are un nou membru. Iubita de 29 de ani a artistului, Melanie Hamrick, a născut joi, pe 8 decembrie, un băiețel. Mick Jagger mai are 7 copii, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, în 2014 devenind bunic.

Vestea privind nașterea celui de-al 8-lea copil a fost confirmată de publicistul lui Mick Jagger. Acesta a transmis presei dorința cuplului de a păstra intimitatea momentului:

"Mick a fost la spital pentru a-și vedea copilul. Mama și bebelușul sunt bine și solicită presei intimitate."

Mick Jagger și Melanie Hamrick formează un cuplu din 2014, anterior, solistul The Rolling Stones având-o ca parteneră pe creatoarea de modă L'Wren Scott. Aceasta a murit în martie 2014.

The Rolling Stones promovează în prezent cel de-al 25-lea album de studio, ”Blue & Lonesome”. Lansat pe 2 decembrie, discul a fost înregistrat în perioada 3 - 16 decembrie 2015 și conține exclusiv cover-uri după melodii blues din perioda anilor 1930 - 1960.

Cel mai recent single extras de pe acest disc se numește ”Ride 'Em On Down”. În versiunea originală, piesa a fost înregistrată în 1955 de muzicianul american de blues Eddie Taylor. Clipul o are în prim-plan pe actrița Kristen Stewart, cunoscută în special pentru rolul interpretat în seria filmelor ”Amurg/ Twilight”.

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deep Purple a dezvăluit un fragment din "Infinite" - AUDIO

Deep Purple a publicat online un fragment audio dintr-o piesă inclusă pe noul album ”Infinite”. Discul, așteptat pe piață în...

Închide