Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mick Jagger, din nou tată, la 73 de ani

Solistul trupei The Rolling Stones a devenit din nou tată. Acesta este cel de-al 8-lea copil al lui Mick Jagger și primul cu actuala iubită, balerina americană Melanie Hamrick.

Publicat

pe

Mick Jagger
Mick Jagger

Familia Jagger are un nou membru. Iubita de 29 de ani a artistului, Melanie Hamrick, a născut joi, pe 8 decembrie, un băiețel. Mick Jagger mai are 7 copii, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, în 2014 devenind bunic.

Vestea privind nașterea celui de-al 8-lea copil a fost confirmată de publicistul lui Mick Jagger. Acesta a transmis presei dorința cuplului de a păstra intimitatea momentului:

"Mick a fost la spital pentru a-și vedea copilul. Mama și bebelușul sunt bine și solicită presei intimitate."

Mick Jagger și Melanie Hamrick formează un cuplu din 2014, anterior, solistul The Rolling Stones având-o ca parteneră pe creatoarea de modă L'Wren Scott. Aceasta a murit în martie 2014.

The Rolling Stones promovează în prezent cel de-al 25-lea album de studio, ”Blue & Lonesome”. Lansat pe 2 decembrie, discul a fost înregistrat în perioada 3 - 16 decembrie 2015 și conține exclusiv cover-uri după melodii blues din perioda anilor 1930 - 1960.

Cel mai recent single extras de pe acest disc se numește ”Ride 'Em On Down”. În versiunea originală, piesa a fost înregistrată în 1955 de muzicianul american de blues Eddie Taylor. Clipul o are în prim-plan pe actrița Kristen Stewart, cunoscută în special pentru rolul interpretat în seria filmelor ”Amurg/ Twilight”.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Mick Jagger a lansat "Strange Game", prima sa melodie pentru o coloană sonoră de serial

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones a lansat o nouă piesă solo, "Strange Game". Ea marchează o premieră pentru artist: prima melodie compusă pentru coloana sonoră a unui serial, producţia Apple TV+ "Slow Horses", cu Gary Oldman în rol principal.

Publicat

pe

Mick Jagger în clipul piesei "Sympathy for the Devil"
Mick Jagger în clipul piesei "Sympathy for the Devil" │ FOTO: captură YouTube

Este prima piesă solo a artistului din ultimul an, iar melodia se va auzi pe genericul noului serial Apple Original "Slow Horses". Primele două episoade au sosit pe reţeaua de streaming Apple TV+ pe 1 aprilie. Solistul Roling Stones a compus track-ul alături de compozitorul Daniel Pemberton, nominalizat la Premiile Oscar. Versurile piesei fac aluzie la elemente din show şi poveştile sale. "Strange Game" este o melodie întunecată şi ameninţătoare, dar jucăuşă prin ritmul instrumentalului.

Serialul spune povestea unei echipe de agenţi secreţi britanici, un fel de rezervă MI5 unde ajung respinşii de acolo. Gary Oldman îl joacă pe Jackson Lamb, liderul instabil şi irascibil al grupului de spioni, care ajunge aici ca o pedeapsă. Mini seria cu 6 episoade le include în distribuţie pe Kristen Scott Thomas, Jonathan Pryce, Olivia Cook (pe care o ştim şi apreciem din "Bates Motel"), dar şi Jack Lowden.

The Rolling Stones a oferit recent detalii despre turneul său aniversar de 60 de ani din Marea Britanie şi Europa, care se va desfăşura în vara lui 2022. Chitaristul Keith Richards a confirmat recent că toboşarul de turneu Steve Jordan va ajuta la finalizarea noului album. Richards a dezvăluit şi că va cânta mult la bas pe noul LP. În 2021 Mick Jagger şi Dave Grohl ne-au oferit ceea ce s-a dorit a fi un imn de ieşire din pandemie, piesa de petrecere şi dezmăţ "Eazy Sleazy".

Solistul are 78 de ani şi a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame încă din 1989. Ca artist solo şi ca parte din Rolling Stones a ajuns pe locul întâi în topurile din UK şi SUA cu 13 single-uri.

Mick Jagger a trecut printr-o operaţie pe inimă cu 3 ani în urmă, dar s-a recuperat rapid, la 5 săptămâni după procedură fiind deja pe scenă. Anul 2021 a fost unul tragic pentru The Rolling Stones, care şi-a pierdut un membru de bază, toboşarul Charlie Watts. Acesta a murit la vârsta de 80 de ani.

Citește în continuare

Trending