Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Mick Jagger, din nou tată, la 73 de ani

Solistul trupei The Rolling Stones a devenit din nou tată. Acesta este cel de-al 8-lea copil al lui Mick Jagger și primul cu actuala iubită, balerina americană Melanie Hamrick.
Mick Jagger

Mick Jagger

Familia Jagger are un nou membru. Iubita de 29 de ani a artistului, Melanie Hamrick, a născut joi, pe 8 decembrie, un băiețel. Mick Jagger mai are 7 copii, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, în 2014 devenind bunic.

Vestea privind nașterea celui de-al 8-lea copil a fost confirmată de publicistul lui Mick Jagger. Acesta a transmis presei dorința cuplului de a păstra intimitatea momentului:

"Mick a fost la spital pentru a-și vedea copilul. Mama și bebelușul sunt bine și solicită presei intimitate."

Mick Jagger și Melanie Hamrick formează un cuplu din 2014, anterior, solistul The Rolling Stones având-o ca parteneră pe creatoarea de modă L'Wren Scott. Aceasta a murit în martie 2014.

The Rolling Stones promovează în prezent cel de-al 25-lea album de studio, ”Blue & Lonesome”. Lansat pe 2 decembrie, discul a fost înregistrat în perioada 3 - 16 decembrie 2015 și conține exclusiv cover-uri după melodii blues din perioda anilor 1930 - 1960.

Cel mai recent single extras de pe acest disc se numește ”Ride 'Em On Down”. În versiunea originală, piesa a fost înregistrată în 1955 de muzicianul american de blues Eddie Taylor. Clipul o are în prim-plan pe actrița Kristen Stewart, cunoscută în special pentru rolul interpretat în seria filmelor ”Amurg/ Twilight”.

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deep Purple a dezvăluit un fragment din "Infinite" - AUDIO

Deep Purple a publicat online un fragment audio dintr-o piesă inclusă pe noul album ”Infinite”. Discul, așteptat pe piață în...

Închide