Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

James Hetfield a dezvăluit care este piesa lui preferată de pe "Hardwired…To Self-Destruct"

James Hetfield a împărtășit fanilor titlul piesei sale favorite de pe noul album "Hardwired…To Self-Destruct". Conform solistului, melodia a ajuns în topul preferințelor sale datorită asemănării sale cu o altă piesă Metallica, inclusă pe albumul ”Master of Puppets”.
James Hetfield

James Hetfield

James Hetfield a acordat recent un interviu pentru Deezer în cadrul căruia a fost întrebat care este piesa lui preferată de pe noul album "Hardwired…To Self-Destruct". Deși inițial i-a fost dificil să se pronunțe, după o scurtă analiză a optat pentru piesa "Dream No More".

"E foarte dificil să răspund la această întrebare, pentru că îmi plac toate și îmi sunt încă foarte proaspete în minte. Atunci când par a mă fi decis și-mi spun <<Asta e preferata mea>>, îmi dau seama că <<ah, de fapt videoclipul m-a făcut să-mi placă piesa asta>>. Mă bucur să pot spune că îmi plac toate, dar cred că ”Dream No More” este una dintre favoritele mele - e pur și simplu heavy! Și înfricoșătoare. E în același stil ca ”The Thing That Should Not Be” (de pe albumul ”Master of Puppets”), se plasează în acea categorie."

Metallica - "Dream No More"

În cadrul interviului, Hetfield a vorbit și despre nevoia de a lansa muzică nouă și de a se menține activi în industria muzicală.

”Este foarte important pentru noi să facem muzică. E ușor să mergi în concerte să cânți piesele preferate ale publicului și să devii o trupă a nostalgicilor, dar pentru noi e important să rămânem artiști. Dacă nu am mai scoate muzică, o parte din noi ar muri.

Metallica a lansat albumul "Hardwired…To Self-Destruct" pe 18 noiembrie 2016. Discul a obținut poziția fruntașă în Billboard 200 pentru vânzări ce s-au ridicat la 291.000 de copii în doar o săptămână. Totalul include și streaming-urile, fără acestea formația vânzând 282.000 de albume fizice.

Pentru promovarea albumului, Metallica a filmat 12 videoclipuri. Primele 3 au fost lansate pe parcursul a două luni, celelalte 9 fiind dezvăluite publicului în decursul câtorva ore. Toate clipurile sunt disponibile pe canalul oficial de YouTube al formației.

Citește mai multe despre James HetfieldMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cargo a lansat online colindul "Fiul Cerului" - AUDIO

Cargo întâmpină sărbătorile de iarnă cu un colind românesc, intitulat "Fiul Cerului". Piesa se regăsește pe albumul ”Colinde”, lansat de...

Închide