Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Un nou concert Gianna Nannini la București în 2017

Gianna Nannini va susține un nou concert la București pe 27 aprilie 2017. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, la 8 ani de la primul ei show în România. Cu acest prilej, Gianna va prezenta fanilor români un spectacol de tip ”best of”, ce va include cele mai populare piese ale sale de pe toate cele 26 de albume lansate de-a lungul carierei.
Gianna Nannini

Gianna Nannini

Gianna Nannini a devenit un nume cunoscut în întreaga lume după show-ul din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. "Un'estate ITALIANA" este în continuare unul dintre cele mai populare imnuri ale microbiștilor din întreaga lume.

Născută în Siena, pe 14 iunie 1956, Gianna este sora mai mare a fostului pilot de Formula 1, Alessandro Nannini. A studiat pianul și compoziția la Milano, la sfârșitul anilor '70, și a obținut o diplomă în filosofie de la Universitatea din Siena, în 1994. Un an mai târziu, participă la un protest organizat de Greenpeace la ambasada Franței din Roma, împotriva deciziei guvernului francez de a continua experimentele nucleare de la Mururoa. A visat întotdeauna să devină mamă, dar abia la 54 de ani se naște fiica sa, Penelope. În timpul sarcinii, a apărut pe coperta revistei Vanity Fair într-un un tricou cu inscripția "Dumnezeu este femeie".

"A fi mamă este divin, te simți ca o zeiță, îți dă putere, îți ridică spiritul și toate problemele din trecut devine nesemnificative", spune Gianna.

Viața de familia și maternitatea nu au însemnat retragerea sa din cariera muzicală, chiar opusul. "Sunt norocoasă să am studioul chiar lângă casă, așa că pot fi productivă când trebuie și o mamă prezentă în același timp".

Ultimul spectacol Gianna Nannini la București, din 2008, a fost sold out, un motiv în plus pentru fanii artistei de a-și cumpăra din timp biletele la „HITSTORY TOUR LIVE”.

Prețuri bilete la concertul Gianna Nannini de la Sala Palatului:

  • Biletele vor fi puse în vânzare pe 7 decembrie.
  • În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Gianna Nannini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Angel By the Wings", noua piesă Sia (soundtrack "The Eagle Huntress") - AUDIO

Sia a compus o piesă pentru coloana sonoră a documentarului "The Eagle Huntress". Melodia se numește "Angel By the Wings"...

Închide