Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Coma's Dreams și Carla's Coma, mix între "Eroină" și "Document" - VIDEO

Coma și Carla's Dreams au acceptat provocarea de a face schimb de piese și a regândi din punct de vedere artistic două melodii bine întipărite în memoria publicului. ”Sub Pielea Mea (eroina)” intră, astfel, în universul Coma, iar ”Document” se rescrie sub condeiul Carla's Dreams.
Coma / Carla's Dreams

Coma / Carla's Dreams

După schimbul de hituri dintre Robin and the Backstabbers și Alex Velea, Delia și Doc, Alina Eremia și Cred Că Sunt Extraterestru, anul 2016 se încheie cu cel mai intrigant mix de până acum: Carla's Dreams și Coma. Piesele alese pentru aceste coveruri sunt ”Sub Pielea Mea #eroină” și ”Document”, ambele apreciate de către fanii celor două trupe.

Single-ul ”Sub Pielea Mea #eroină” a fost lansat în ianuarie 2016, în vreme ce ”Document” a apărut în martie 2015. Piesele se regăsesc pe albumele ”NGOC”, respectiv ”Orizont”.

Coma's Dreams:

”J&B Romania ne-a provocat, noi am răspuns!
A ieșit piesa asta suuuuper-rock!
This is what COMA's Dreams sound like!!”, a scris Coma pe pagina de Facebook a trupei.

Videoclipul coverului realizat de Coma după melodia ”Sub Pielea Mea #eroină” este regizat de Alex Coteț și montat de Florin Babei.

COMA – ”Sub Pielea Mea #eroina” (Cover Carla’s Dreams)

Carla's Coma:

"Of all noises, I think music is the least disagreeable" (În traducere: ”Dintre toate zgomotele, cred că muzica este cea mai puțin dezabreabilă”)
V-am cuprins ,)”, a transmis Carla’s Dreams fanilor din online, citându-l pe autorul englez Samuel Johnson.

Videoclipul coverului realizat de Carla’s Dreams după piesa ”Document” este regizat, de asemenea, de Alex Coteț și montat de Florin Babei.

Carla’s Dreams – ”Document” (Cover COMA)

Coma a fost înființată în 1999 de șase tineri din București: Dan Costea, Cătălin Cheleman, Răzvan Albu, Răzvan Rădulescu (DJ Hefe), Sorin Petrescu, Matei Tibacu și Călin Marcu. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest.

Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe și artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul  susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova.

Carla's Dreams a fost marele câștigător al Media Music Awards 2016, primind 7 trofee: Best Song, Winter Hit, Best Group, Media Forest Award, Best Video, Best Youtube și Most Wanted Artist by ASUS Fans.

Citește mai multe despre Carla's DreamsComa
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
JO, Edward Sanda & Nadir - Mai buni (nu doar de Crăciun)

JO, Edward Sanda și Nadir și-au unit forțele pentru o nouă piesă specială pentru sărbătorile de iarnă, „Mai buni (nu...

Închide