Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Cat Music a deschis prima filială la nivel internațional - Cat Music Spain

Cat Music a deschis prima filială internațională - Cat Music Spain. Primul artist semnat la această nouă filială este Jorge Gonzalez, un artist ajuns în atenția publicului odată cu participarea la concursul ”Vocea Spaniei”.

Publicat

pe

Jorge Gonzalez, primul artist smenat la Cat Music Spain
Jorge Gonzalez, primul artist smenat la Cat Music Spain

Cat Music este oficial prima casă de discuri din România care se extinde la nivel internațional. Primul birou extern, din Europa de Vest - Cat Music Spain - a fost deschis în Madrid, cu acest prilej fiind lansat și primul artist din portofoliu, Jorge Gonzalez, cu videoclipul piesei "Tu Boquita".

Jorge Gonzalez este un artist carismatic din Spania, care a cucerit publicul iberic cu zeci de interpretări live memorabile. Single-ul "Tu Boquita" este compus de Omar Secada și Andy Robert, în studiourile Happiness Production, iar videoclipul a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni în România în regia Rival Film.

Jorge Gonzalez a cucerit publicul din Spania odată cu participarea în cadrul emisiunii "La Voz" (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 în finală. Primul lui single, "Diquelame", a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat în peste 80 de concerte într-un timp scurt.

Până la single-ul "Tu Boquita", Jorge Gonzalez a avut numeroase apariții și interpretari live remarcabile, încă de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa "Lucia" a stârnit numeroase reacții, iar artiștii ca Alejandro Sanz și Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. În 2015, Jorge a făcut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii - "Pequeños gigantes", iar în 2016 a participat alături de familia sa în cadrul reality-show-ului "Gipsy Kings".

Despre Cat Music

Milioane de vizualizări pe canalul de YouTube, primele poziții în topurile muzicale naționale și internaționale, dar și hituri ce se aud la posturile radio și TV fac din Cat Music principalul jucător din industria muzicală românească. Casa de discuri îi are în portofoliu pe unii dintre cei mai influenți și de succes artiști din România ultimilor 20 de ani, având o cotă de piață de peste 30% și un catalog impresionant, ce depășește 8.000 de piese.

Cu 9 ani de activitate și cea mai rapidă ascensiune în topul canalelor de YouTube românești, Cat Music a devenit în 2014 partener Premium YouTube, odată cu momentul atingerii pragului de 1 milion de abonați și 1 miliard de vizualizări. Canalul de YouTube al casei de discuri și-a păstrat poziția de lider și în 2015 și 2016 și este în continuare cel mai puternic canal de YouTube, cu peste 2,7 milioane de abonați și 3.400.000.000 de vizualizări.

Emisiuni radio-tv

Jorge a preluat ștafeta de la Sore și prezintă "Vorbește Lumea" la PRO TV

Jorge s-a alăturat echipei "Vorbește Lumea", de la PRO TV. Artistul prezintă emisiunea alături de Cove, Viviana, Theo Rose, Veve și Coțofană.

Publicat

pe

Jorge
Jorge │ FOTO: PRO TV

Emisiunea "Vorbește Lumea", ce a fost prezentată până de curând de Lora și Cove, are un nou membru în echipă. Jorge, ce a mai cochetat cu rolul de prezentator chiar anul trecut, în cadrul Masked Singer România, a preluat ștafeta de la Sore și a acceptat provocarea de a reveni pe TV, în formatul unui show de divertisment.

"Sunt curioasă dacă v-a placut săptămâna mea la "Vorbește Lumea". De luni, las locul unei alte persoane, la fel de simpatice (haha)", a transmis Sore vinerea trecută, la finalul a cinci zile de emisie.

Persoana la fel de simpatică la care făcea referire Sore este Jorge. Acesta s-a alăturat găștii "Vorbește Lumea", formate din Cove, Viviana, Theo Rose, Veve și Coțofană.

"Mă simt ca acasă la "Vorbește lumea". E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor", a declarat Jorge.

Artist și compozitor, Jorge a lansat piese de succes precum "Nimeni nu-i perfect" (feat. JO), "Cuburi de gheață" (alături de Theo Rose), "Noi", "Primul sărut", "Spumele mării", "Geamantan" (feat. Pavel Stratan), "Nu ne potrivim" (feat. CRBL), "Iubirea noastră frige", "Detector de minciuni" (feat. AMNA) și "Rain in July" (feat. Andreea Bănică), videoclipuri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cel mai recent single al lui Jorge este o piesă lansată în colaboare cu Cleopatra Stratan, intitulată "Dans Murdar". Melodia cu peste un milion de vizualizări pe YouTube vorbește despre fiorii unei relații aflate la început, când imaginația completează momentele în care nu reușim să articulăm în cuvinte ceea ce simțim.

Citește în continuare

Trending