Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Cargo a lansat online colindul "Fiul Cerului" - AUDIO

Cargo întâmpină sărbătorile de iarnă cu un colind românesc, intitulat "Fiul Cerului". Piesa se regăsește pe albumul ”Colinde”, lansat de Cargo în 2000.

Concert Cargo la Arenele Romane pe 18 martie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Trupa Cargo dă Crăciunului românesc o nuanță mai rock. Cu doar câteva zile înainte de ajun, formația colindă publicul în stilul caracteristic. Noua piesă Cargo se numește "Fiul Cerului" și este disponibilă online.

Această colindă se regăsește pe un album lansat de trupa Cargo în anul 2000. Discul se numește ”Colinde” și a fost înregistrat în perioada în care Ovidiu Ioncu Kempes era vocalistul principal al formației.

Tracklist ”Colinde” - Cargo:

  1. Fiul Cerului
  2. Capra
  3. Colinda
  4. Colinda Aleasa
  5. Bucuria Craciunului
  6. Steaua
  7. Urare
  8. Lui

Cargo - "Fiul Cerului" - AUDIO

Trupa Cargo are o istorie ce se întinde pe 3 decenii, timp în care a lansat 10 albume, a avut nenumărate apariții pe compilatii și a câștigat numeroase premii, precum: MTV Music Award în 2004 pentru “Best Rock”, o nominalizare la MTV European Music Awards pentru “Best Romanian Act”, Dublu Disc de Aur în 2004 pentru albumul “Spiritus Sanctus” (2004), MTV Music Award pentru “Best Rock” (2005) și Discul de Aur pentru albumul “XXII” (2008).

Formația Cargo este formată în prezent din: Adi Bărar – chitară solo, Adrian Igrișan - voce și chitară, Tavi Pilan – tobe, Florin Barbu - chitară bas și Ionut Carja  - clape. Din trupă au făcut parte: Ovidiu Ioncu Kempes, Carol Bleich, Octavian Iepan, Tibi Gajdo, Nae Ionel Tarnotzi, Dinel Tollea (decedat), Leo Iorga, Cristian Pup, Ramon Radosav, Alin Achim.

Citește mai multe despre Cargo
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Chirilă a câștigat Vocea României 2016 cu Teodora Buciu - VIDEO

Pentru cel de-al 3-lea an consecutiv, Tudor Chirilă a fost antrenorul care a reușit să se impună în finala de...

Închide