Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bruno Mars a lansat piesa "Finesse" - AUDIO

Bruno Mars a lansat o piesă nouă, intitulată "Finesse". Melodia este extrasă de pe albumul "24K Magic", un disc prin care artistul dorește să transmită publicului bună-dispoziție și poftă de dans.

Publicat

pe

Bruno Mars la Victoria's Secret Fashion Show 2016
Bruno Mars la Victoria's Secret Fashion Show 2016 │ FOTO: Michael Stewart

La începutul lunii octombrie, Bruno Mars anunța finalizarea celui de-al 3-lea album de studio, "24K Magic". La scurtă vreme, a fost lansat primul single, urmând apoi interviuri și apariții în show-uri de divertisment. Din această serie de intervenții televizate face parte și ultimul interviu acordat lui Skavlan, gazda unei emisiuni transmise în Suedia, Norvegia și UK. Cu acest prilej, Bruno a detaliat ce și-a dorit să transmită publicul prin noul album.

”Pentru acest album, tocmai pentru că iubesc muzica și sunt și producător, mi-am propus să scriu un film. Mi-am spus: am să scriu un scenariu...și îl aveam deja în cap. Mă vedeam pe mine cu trupa dansând, aur peste tot și femei țipând atunci când dau interviuri”, a glumit Bruno Mars în interviul acordat lui Skavlan.

Lăsând glumele la o parte, Bruno a încheiat descrierea albumului cu câteva caracteristici definitorii.

”Mi-am imaginat un album care să transmită bună-dispoziție, care să facă oamenii să danseze, să facă oamenii să se îndrăgostească, să facă dragoste și să danseze din nou.”

Aceste linii mari în care a fost gândit albumul - dragoste și poftă de dans - dau și tonul ultimului single dezvăluit, "Finesse".

Bruno Mars - "Finesse" - AUDIO

Albumul ”24K Magic” a fost pus în vânzare pe 18 noiembrie. Inițial, acest disc ar fi trebuit să apară în luna martie, însă lansarea a fost amânată din cauză show-ului de la Super Bowl.

LP-ul a debutat pe prima poziție în topul US Top R&B/Hip-Hop Albums (Billboard) și pe poziția a 2-a în US Billboard 200. În UK, albumul a urcat până pe poziția a 3-a.

Trending