Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Apocalyptica concertează la Sala Palatului în aprilie 2017

Apocalyptica revine în România pentru a sărbători în concert 20 de ani de la apariția albumului de debut - "Metallica by four cellos". Evenimentul va avea loc pe 6 aprilie 2017, la Sala Palatului din București.
Apocalyptica

Apocalyptica (foto: Kierra Thorn )

După concertele din 2012, de la București, și 2015, de la Sibiu, formația  Apocalyptica revine în țara noastră pentru a sărbători 20 de ani de la apariția albumului "Metallica by 4 cellos". Cu acest prilej, finlandezii vor cânta integral materialul care i-a consacrat, alături de multe alte hituri Metallica. Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe 6 aprilie 2017.

Albumul "Metallica by four cellos" a marcat debutul trupei Apocalyptica. Lansat în mai 1996, discul este o adevărată operă rock, ce a schimbat peisajul muzical al următorilor 20 de ani. Alături de acest epic album, trupa va cânta la București și reinterpretări în premieră ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters si "Seek and Destroy". Finlandezii oferă o abordare unică a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume - Metallica. Mai mult decât atât, Apocalyptica și-a creat de-a lungul anilor propriul stil, reușind să-și facă muzica remarcată și apreciată la nivel internațional.

Bilete la concertul Apocalyptica din 2017:

Biletele se pot achiziționa online sau din: Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say, Hard Rock Cafe. În măsura disponibilității, biletele se vor putea cumpăra și în ziua concertului, la intrare.

În perioada earlybird, respectiv până pe 15 ianuarie, biletele au următoarele prețuri:

  • Categoria A: 199 de lei
  • Categoria B: 129 de lei
  • Categoria C: 109 de lei
  • Categoria D: 89 de lei

După 15 ianuarie, biletele vor costa 230 de lei (Categoria A), 149 de lei (Categoria B), 115 lei (Categoria C) și 99 de lei (Categoria D).

În ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 250 de lei (Categoria A), 160 de lei (Categoria B), 130 de lei (Categoria C) și 110 lei (Categoria D).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Apocalyptica
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jennifer Lawrence și Chris Pratt în ”Passengers”
Imagine Dragons a compus "Levitate" pentru soundtrack-ul filmului "Passengers" - TRAILER

Imagine Dragons a compus piesa "Levitate" pentru coloana sonoră a filmului "Passengers", cu Jennifer Lawrence și Chris Pratt în rolurile...

Închide