Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Anna Murphy (ex-Eluveitie) - "Through It All" (cover Goodbye to Gravity) - AUDIO

Anna Murphy (ex-Eluveitie) a înregistrat melodia “Through It All” pentru albumul tribut “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”. Coverul a fost înregistrat, mixat și produs de Anna Murphy la Soundfarm Studios și masterizat de Luculescu Alin Gabriel.

Publicat

pe

Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity
Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity

“”Through It All” este un cântec fantastic, mi-a plăcut foarte mult să îi înregistrez o versiune cover. Melodiile și armoniile se potrivesc perfect stilului meu și mă bucur că am putut face parte din acest proiect. Pe de alta parte, cu greu îmi găsesc cuvintele pentru a vorbi despre ce s-a întâmplat în Clubul Colectiv. Când am citit despre tragedie tocmai terminasem un turneu în care am cântat exact pe acea scenă, încă îmi amintesc perfect cum arată totul și cum a decurs spectacolul. Gândurile mele se îndreaptă către toate victimele, supraviețuitorii care încă se recuperează, către familiile și prietenii lor. Sper ca toți să își găsească pacea interioară și forța de a merge mai departe”, a declarat Anna Murphy.

Anna Murphy (ex-Eluveitie) - "Through It All" (cover Goodbye to Gravity) - AUDIO

Albumul ”Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity” conține melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe românești și străine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate către membrii și familiile GTG, precum și către victimele Colectiv.

Discul a fost lansat pe 28 octombrie și poate fi găsit în magazinele Cărturești, Humanitas, Muzica, precum și online pe eMag.ro și Getmusic.ro.

Comentează

Trending