Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Stonelight feat Toni Dijmarescu - "I Won't Wait" (de pe "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity") - AUDIO

Stonelight și Toni Dijmarescu prezintă publicului coverul înregistrat după piesa "I Won't Wait", a trupei Goodbye to Gravity. Această versiune a melodiei se regăsește pe albumul "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.

Publicat

pe

Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity
Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity

 „Data de 30 octombrie va rămâne probabil întipărită în mintea tuturor celor din scena underground-ului românesc ca ziua care ne-a schimbat pentru totdeauna… Am pierdut nu doar o trupă extraordinară, cu un potențial foarte mare și muzicieni incredibili, cât și prieteni buni, foști colegi pentru unii dintre noi. Am pierdut și multi prieteni din publicul pe care il împărțim și din lumea noastră, a muzicii underground. Sunt prea puține cuvinte care pot să exprime durerea și neputința în astfel de situații, așa că am ales să participăm cu ceea ce ne pricepem noi și anume cu muzica și sufletul, la acest tribut pentru prietenii noștri.

Piesa pe care am ales-o este una dintre puținele balade ale trupei Goodbye to Gravity - “I Won’t Wait”. Motivul pentru care ne-am gândit la această piesă a fost în primul rând mesajul din versuri - ceva pozitiv în tot amalgamul de emoții negative - “This time I won’t wait, this time I won’t be turning away, In this leap of faith, I won’t hesitate” – iar interpretarea dată de o voce feminină aduce un plus de melodicitate piesei. Ceea ce ne dorim noi e ca toți cei care vor asculta acest disc-tribut să își aducă aminte de prietenii noștri, așa cum erau ei in momentele lor cele mai frumoase - pe scenă și în fața scenei, cu multe speranțe și muzica în suflet.” - Stonelight

Stonelight feat Toni Dijmarescu - "I Won't Wait" (from Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity)

"Apreciez enorm muzica trupei Goodbye To Gravity încă de la primul album, pe care băieții mi l-au trimis cu autografe în Germania. Pe acest album, pe care îl am de 4 ani pe iPod și îl ascult regulat, se află și “I Won’t Wait”. Am interpretat părțile de chitară așa cum au fost cântate în original din respect pentru deosebitul talent al acestor băieți minunați.
De câte ori ascult versiunea noastră sunt cumva liniștit, simt că le-am dat și eu ceva înapoi. Pentru mine cercul s-a închis." - Toni Dijmărescu

Melodia a fost înregistrată la Sysound Studio (partile de tobe), Dadiu Studio (chitari), Taine Multimedia Studio (voci), a fost mixată de Jaroslav Celujko (Jaro Sound) și masterizată de Luculescu Alin Gabriel.

Stonelight este o trupă de melodic heavy metal din București, formată în anul 2013 de Mihai, Vanda, Alex, Cristian și Laszlo. Înainte de lua formă Stonelight, majoritatea membrilor au făcut parte din Fortress of Faith, o trupă importantă de gothic metal, activă în perioada 2008-2013. După o pauză de câteva luni de zile, toți membrii au decis că este necesară o evoluție a stilului și a direcției muzicale, așa că au schimbat numele trupei în actuala Stonelight, pentru a avea un nou început și a putea incorpora ideile noi. De asemenea, Vanda a adoptat prezența keytar-ului, care a ajutat mult în privința apropierii de public și a dinamicii concertelor.

Trupa a început cu câteva concerte în București, promovând un crossover de heavy melodic metal pe scenele locale, în cluburi și fest-uri ca Metal Under Moonlight, Silver Church, Fabrica Club, încheiând anul 2014 cu un mini turneu prin țară, ca support act pentru formația “Trooper”. Turneul a avut reacții pozitive, astfel încât trupa l-a repetat în toamna lui 2015, sub denumirea “To Transylvania & Back Tour”. Stonelight a împarțit scena până acum atât cu trupe importante românești, cât și străine (Cargo, Trooper, Tiarra, Galadriel, etc).

Componența actuală Stonelight:

  • Vanda Reștye- voce-keytar-keyboard
  • Vlad Angelescu-chitară
  • Vlad Carabin- chitară
  • Laszlo “Loky” Palhazi- bass
  • Mihai Ioniță- tobe

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 11 noiembrie 2016

StoneLight

Loc
Fabrica
Comentează

Trending