Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sting a lansat o piesă nouă: "Petrol Head" - AUDIO

Sting a lansat o nouă piesă, intitulată "Petrol Head". Acesta este cel de-al doilea single extras de pe albumul ”57th & 9th”, așteptat pe piață luna aceasta.

Publicat

pe

Sting
Sting

57th & 9th” este noul album Sting, ce va surprinde cel mai probabil publicul și-l va face să-și amintească de vremurile bune ale muzicii rock. Programat pentru lansare pe 11 noiembrie 2016, discul conține 10 piese noi, compuse de Sting și înregistrate împreună cu vechii săi colaboratori, Dominic Miller (chitară) și Vinnie Colaiuta (tobe). La înregistrarea albumului au contribuit și Josh Freese (toboșar Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), chitaristul Lyle Workman și trupa The Last Bandoleros.

“S-a întâmplat totul foarte repede, foarte spontan. Încerc întotdeauna să mă surprind pe mine și pe oamenii cu care lucrez - și, sper eu, și pe ascultători”, a detaliat Sting în comunicatul ce anunță lansarea noului album.

Pentru ”57th & 9th”, Sting a lucrat cu producătorul Martin Kierszenbaum. Acesta crede, fără modestie, că noul disc ar putea fi cam la fel de bun ca ”Synchronicity”.

”Piesele au fost trase din prima sau a doua încercare. Nu cred că l-am mai văzut (pe Sting) într-o formă atât de bună de la ”Synchronicity” încoace”, a indicat Kierszenbaum.

Promovarea albumului a început cu piesa "I Can’t Stop Thinking About You", pentru care au fost lansate două versiuni (studio și acustic), cel de-al doilea single extras fiind "Petrol Head".

Sting - "Petrol Head" - AUDIO

În tracklist-ul de 10 piese al albumului ”57th & 9th” este inclusă și o piesă în memoria lui Prince, intitulată "50,000". Balada a fost compusă de Sting chiar în săptămâna în care Prince a murit.

Tracklist ”57th & 9th” - Sting:

Standard Edition:

  1. I Can’t Stop Thinking About You
  2. 50,000
  3. Down, Down, Down
  4. One Fine Day
  5. Pretty Young Soldier
  6. Petrol Head
  7. Heading South On The Great North Road
  8. If You Can’t Love Me
  9. Inshallah
  10. The Empty Chair

Deluxe: Standard + 3 Bonus Tracks:

  1. I Can't Stop Thinking About You (LA Version)
  2. Inshallah (Berlin Sessions Version)
  3. Next To You with The Last Bandoleros (Live at Rockwood Music Hall)

Sting - ”57th & 9th” (copertă album)

Comentează

Trending