Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

LYRIC VIDEO: Shakira - "Chantaje" ft. Maluma

Shakira a lansat un video cu versuri pentru noul single "Chantaje", înregistrat în colaborare cu Maluma. Clipul o prezintă pe artista columbiană îmbrăcată într-o pereche de colanți ce creează iluzia unei cozi de sirenă.

Publicat

pe

Shakira - ”Chantaje” (screenshot lyric video)
Shakira - ”Chantaje” (screenshot lyric video)

Shakira propune pentru acest final de an o piesă cu ritmuri de club intitulată "Chantaje". Melodia este lansată în colaborare cu artistul și compozitorul columbian Maluma, ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut ”Magia”. Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, fiind nominalizat și la Latin Grammy Awards of 2013, pentru Best New Artist.

Piesa "Chantaje" este prima colaborare dintre Shakira și Maluma. Melodia este lansată prin intermediul Sony Music Entertainment, putând fi achiziționată deja de pe iTunes, Google Play, Amazon, Spotify.

LYRIC VIDEO: Shakira - "Chantaje" ft. Maluma

Shakira a lansat la începutul verii 2016 piesa "La Bicicleta", interpretată alături de Carlos Vives, un apreciat artist columbian, care s-a remarcat atât prin activitatea muzicală, cât și prin rolurile sale din telenovele. În cei peste 35 de ani de carieră, Vives a strâns în palmares 11 premii Latin Grammy pentru albume ca ”Déjame Entrar” și ”Más Corazón Profundo”, rămânând totodată în memoria publicului prin rolurile principale din telenovela ”La Otra” și din drama mexicană ”Aventurera”.

Piesa "La Bicicleta", pe care Shakira și Carlos Vives au dedicat-o în principal fanilor columbieni, a avut un sound latino pronunțat, un ritm dansant și un refren ușor de reținut, aceste elemente plasând melodia pe lista hiturilor verii 2016.

Ultimul album al Shakirei, și totodată cel de-al 10-lea din cariera sa, a fost lansat în 2014. Discul a fost dedicat partenerului de viață al artistei, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au împreună doi băieți: Milan, în vârstă de 3 ani și 7 luni, și Sasha, în vârstă de un an și 7 luni.

Trending