Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Pharrell Williams, despre Justin Timberlake: "Abia acum descoperă cine e cu adevărat"

Justin Timberlake pregătește lansarea celui de-al 4-lea album de studio, lucrând pentru acest material cu reputatul Pharrell Williams. Întrebat într-un interviu cum decurge înregistrarea discului, Pharrell a declarat că Justin ”abia acum descoperă cine e cu adevărat", sugerând că noul sound va fi diferit de tot ce a fost lansat până acum.
Justin Timberlake

Justin Timberlake

Urmărește-ne pe

La 3 ani de la apariția albumului ”The 20/20 Experience, Justin Timberlake pregătește un nou material discografic. Pentru acest LP, artistul a dorit să lucreze pe partea de producție cu unul dintre cei mai apreciați producători ai industriei, Pharrell Williams. Cunoscut pentru hiturile ”Happy”, ”Lucky” (cu Daft Punk) și colaborările cu nume sonore ale industriei (Ed Sheeran, Gwen Stefani, Alicia Keys), Pharrell crede că Justin va lansa un album de excepție, declarând că abia acum începe să se descopere pe sine, ca artist.

"În ce privește compozițiile, cred că are vreo 6 piese care te fac să exclami: <<Whoa, ce-a fost asta? Mai pune piesa o dată>>. Trebuie să-i fac un mare compliment lui Justin și să-i spun că abia acum descoperă cine e cu adevărat", a declarat producătorul într-un interviu pentru Variety.

Din perspectiva lui Pharrell, este foarte important ca un artist să fie sincer și vulnerabil.

”Cea mai mare problemă a starurilor pop este sinceritatea. Le este greu să își dea seama că frumusețea unei piese, punctul ei forte, este de fapt vulnerabilitatea. Se practică un fel de vulnerabilitate standard, care nu e reală. Dacă reușești să scoți la iveală adevărata vulnerabilitate, să o pui în evidență și să-i dai nuanța potrivită, atunci devine ceva la care orice ascultător se poate raporta. Și cred că Justin se află într-un punct în care reușește să facă asta cu brio.”

Justin a dezvăluit că a lucrat pentru acest nou album și cu The Weeknd, mărturisind că în ultima perioadă a ascultat foarte mult Radiohead.

Vara aceasta, Justin Timberlake a cucerit topurile muzicale cu piesa "Can't Stop The Feeling", de pe coloana sonoră a animației ”Trolls”. Melodia a debutat pe prima poziție în clasamentul american Billboard Hot 100, deveni unul dintre hiturile verii 2016.

Justin Timberlake -  "Can't Stop The Feeling" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Justin TimberlakePharrell Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia a interpretat live piesa "Fulg" la Radio Guerrilla - AUDIO

Delia a fost invitată la Radio Guerrilla pentru a prezenta live ultimul ei single, ”Cine m-a făcut om mare”. Cu...

Închide