Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Pharrell Williams, despre Justin Timberlake: "Abia acum descoperă cine e cu adevărat"

Justin Timberlake pregătește lansarea celui de-al 4-lea album de studio, lucrând pentru acest material cu reputatul Pharrell Williams. Întrebat într-un interviu cum decurge înregistrarea discului, Pharrell a declarat că Justin ”abia acum descoperă cine e cu adevărat", sugerând că noul sound va fi diferit de tot ce a fost lansat până acum.
Justin Timberlake

Justin Timberlake

La 3 ani de la apariția albumului ”The 20/20 Experience, Justin Timberlake pregătește un nou material discografic. Pentru acest LP, artistul a dorit să lucreze pe partea de producție cu unul dintre cei mai apreciați producători ai industriei, Pharrell Williams. Cunoscut pentru hiturile ”Happy”, ”Lucky” (cu Daft Punk) și colaborările cu nume sonore ale industriei (Ed Sheeran, Gwen Stefani, Alicia Keys), Pharrell crede că Justin va lansa un album de excepție, declarând că abia acum începe să se descopere pe sine, ca artist.

"În ce privește compozițiile, cred că are vreo 6 piese care te fac să exclami: <<Whoa, ce-a fost asta? Mai pune piesa o dată>>. Trebuie să-i fac un mare compliment lui Justin și să-i spun că abia acum descoperă cine e cu adevărat", a declarat producătorul într-un interviu pentru Variety.

Din perspectiva lui Pharrell, este foarte important ca un artist să fie sincer și vulnerabil.

”Cea mai mare problemă a starurilor pop este sinceritatea. Le este greu să își dea seama că frumusețea unei piese, punctul ei forte, este de fapt vulnerabilitatea. Se practică un fel de vulnerabilitate standard, care nu e reală. Dacă reușești să scoți la iveală adevărata vulnerabilitate, să o pui în evidență și să-i dai nuanța potrivită, atunci devine ceva la care orice ascultător se poate raporta. Și cred că Justin se află într-un punct în care reușește să facă asta cu brio.”

Justin a dezvăluit că a lucrat pentru acest nou album și cu The Weeknd, mărturisind că în ultima perioadă a ascultat foarte mult Radiohead.

Vara aceasta, Justin Timberlake a cucerit topurile muzicale cu piesa "Can't Stop The Feeling", de pe coloana sonoră a animației ”Trolls”. Melodia a debutat pe prima poziție în clasamentul american Billboard Hot 100, deveni unul dintre hiturile verii 2016.

Justin Timberlake -  "Can't Stop The Feeling" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Justin TimberlakePharrell Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia a interpretat live piesa "Fulg" la Radio Guerrilla - AUDIO

Delia a fost invitată la Radio Guerrilla pentru a prezenta live ultimul ei single, ”Cine m-a făcut om mare”. Cu...

Închide