Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Outbreak - "Unusual Suspects" (de pe "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity") - AUDIO

Trupa Outbreak prezintă publicului coverul înregistrat după piesa "Unusual Suspects", a trupei Goodbye to Gravity. Această versiune a melodiei se regăsește pe albumul "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.

Publicat

pe

Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity
Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity

Coverul piesei "Unusual Suspects" a fost înregistrat la I.V. Metal Foundry și Taine Multimedia Studio (voci), a fost mixată de Alin Petruț și masterizată de Luculescu Alin Gabriel.

Outbreak este o trupă ploieșteană de heavy metal cu o arie vastă de influențe precum: progressive metal, power metal, thrash metal, metalcore s.a. Pornind de la dorința de a compune și a cânta muzică "heavy", în toamna anului 2012, Gabriel Alexandru Matei (voce), Marcel Alexandru Coman (chitara), Ionuț Nedelcu Alexandru (chitara), Alexandru Dobre (tobe), Mihai Iorgu (bass), pun bazele proiectului "Outbreak" devenind o formație omogenă într-un timp foarte scurt, rezultatele reflectându-se în materialul compus și seria de concerte susținute în cluburi atât în București, cât și în Ploiești. În momentul de față trupa își pregătește primul material discografic.

Componența actuală Outbreak:

  • Coman Marcel-Alexandru - chitară
  • Dobre Alexandru-Cristian - tobe
  • Matei Gabriel-Alexandru - voce
  • Movileanu Mihai-Ștefan - bas
  • Nedelcu Ionuț-Alexandru – chitară

Outbreak - "Unusual Suspects" (de pe "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity") - AUDIO

Albumul ”Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity” conține melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe românești și străine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate către membrii și familiile GTG, precum și către victimele Colectiv.

Discul a fost lansat pe 28 octombrie și poate fi găsit în magazinele Cărturești, Humanitas, Muzica, precum și online pe eMag.ro și Getmusic.ro.

Comentează

Trending