Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Olly Murs a lansat o variantă acustică a piesei "Please Don't Let Me Go" - AUDIO

Artistul britanic Olly Murs a lansat o variantă acustică a melodiei "Please Don't Let Me Go". Piesa, în versiunea de studio, a fost lansată în 2010.

Publicat

pe

Olly Murs
Olly Murs

Deși a lansat de curând un nou album, intitulat ”24HRS”, Olly Murs a publicat de curând online o versiune diferită a unui single din 2010. "Please Don't Let Me Go", piesă inclusă de albumul de debut al artistului, are acum o variantă acustică.

Melodia a fost compusă de Olly împreună cu Claude Kelly și Steve Robson, debutând în august 2010 pe prima poziție în topul single-urilor din UK. "Please Don't Let Me Go" a fost nominalizată, de asemenea, la Brit Awards în 2011 pentru Best British Single.

Olly Murs - "Please Don't Let Me Go" (Acoustic) - AUDIO

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs și-a îngăduit un moment de respiro. Următorul disc, „Never Been Better”, a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul a fost lansat în noiembrie 2014, debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. De pe acest LP au fost extrase single-urile "Wrapped Up", ”Seasons” și ”Up”. Cel mai recent album se numește ”24HRS” și a fost lansat pe 11 noiembrie 2016.

Comentează

Trending