Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lara Fabian pregătește un album cu piese în limba engleză

Lara Fabian va lansa în martie 2017 un nou album, cu piese în limba engleză. Până atunci, fanii din România vor a avea oportunitatea de a asculta pe artistă live, în cadrul concertului programat la Craiova pe 11 decembrie.

Publicat

pe

Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016
Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Lara Fabian a dezvăluit recent că a început înregistrările pentru realizarea unui nou material discografic, ce urmează a fi lansat în luna martie a anului viitor. Albumul va fi produs integral într-un studio din Stockholm, Suedia, iar melodiile incluse pe acesta vor fi interpretate exclusiv în limba engleză.

Chiar dacă până la acest moment, artista nu a vorbit despre un nou turneu de promovare, fanii din România o vor putea asculta live în curând. În mai puțin de o lună, Lara Fabian va concerta pentru prima dată la Sala Polivalentă din Craiova. Biletele pentru concertul din 11 decembrie sunt la mare căutare, iar organizatorii estimează că reprezentația Larei Fabian se va desfășura cu casa închisă.

Lara Fabian@ Craiova – Promo concert

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Belgia. Primii cinci ani din viaţă a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se întoarcă în ţara natală. Conturarea carierei sale a început în 1978, când de Mos Nicolae a primit în dar de la părinţii săi un pian.

Primul său disc este lansat în 1991, aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. În 1994 lansează al doilea album al său – "Carpe Diem" ce i-a adus de trei ori premiile Felix şi Junos .

În 1996 devine cetăţean Canadian şi este aleasă de studiourile Walt Disney Studios să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne”, promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

Biletele pentru concertul Lara Fabian de la Craiova sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc:

  • Categoria VIP : 395 de lei
  • Categoria 1 : 299 de lei
  • Categoria 2 : 260 de lei
  • Categoria 3: 195 de lei
  • Categoria 4: 150 de lei - SOLD OUT
  • Categoria 5: 120 lei - SOLD OUT
  • Categoria 6: 70 lei - SOLD OUT
  • Categoria 7: 50 lei - SOLD OUT
  • Categoria 8: 30 lei - SOLD OUT

Concerte & turnee

Lara Fabian concertează la București și Cluj-Napoca în aprilie 2024

Lara Fabian, una dintre cele mai emblematice voci ale muzicii contemporane, revine în România cu două spectacole grandioase. În program se vor găsi atât piese noi, cât și hit-uri îndrăgite ca "Je t’aime" și "Je suis malade". Găsești în articol mai multe detalii și informații despre bilete.

Publicat

pe

Poze Concert aniversar Gheorghe Zamfir alături de Lara Fabian, Jose Carreras, Laura Bretan și multi alții pe 15 septembrie 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Lara Fabian va concerta pe 21 aprilie la Sala Palatului din București și pe 23 aprilie la BT Arena din Cluj-Napoca. Evenimentele fac parte din turneul "Je t'aime".

Prețuri bilete concert Lara Fabian

Bilete pentru concertul din București sunt deja disponibile online, la prețuri cuprinse între 200 lei și 550 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca vor fi disponibile pentru achiziționare în curând.

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut în Etterbeek (Bruxelles - Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, "L’Aziza est en pleurs" atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa "Croire" cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision.

Cariera de 37 de ani a artistei a fost marcată de 15 albume, numeroase piese de succes, concerte sold out și milioane de fani.

Recent, Lara Fabian a încântat publicul bucureștean cu o apariție specială în cadrul unui concert aniversar dedicat maestrului Gheorghe Zamfir. Evenimentul a avut loc pe 15 septembrie pe Stadionul Arcul de Triumf.

Citește în continuare

Trending