BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Kylie Minogue a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă lansând "At Christmas" - AUDIO

Deși ne aflăm în luna noiembrie, Kylie Minogue a început deja promovarea noului său album cu piese de Crăciun. Noul single al artistei australiene se numește "At Christmas" și este extras de pe albumul de iarnă ”Kylie Christmas: Snow Queen Edition”.
Kylie Minogue - It's The Most Wonderful Time Of The Year

Kylie Minogue

După albumul ”Kylie Christmas” lansat în noiembrie anul trecut, Kylie Minogue revine iarna aceasta cu noi piese de Crăciun. Pe 25 noiembrie, Kylie va lansa o nouă versiune a discului promovat anul trecut, ce va include 6 piese noi. Printre noile melodii regăsim și o colaborare cu Mika, cei doi înregistrând împreună ”Wonderful Christmastime”. Discul reeditat cu piese de iarnă se numește ”Kylie Christmas: Snow Queen Edition” și poate fi precomandat de pe site-ul artistei, iTunes și Amazon.

Prima piesă extrasă de pe noul album sezonier se numește "At Christmas". Melodia a fost publicată online astăzi, 22 noiembrie.

Kylie Minogue - "At Christmas" - AUDIO

Kylie Minogue lucrează în paralel și la un album de studio cu piese originale, însă finalizarea sa va mai întârzia. Conform declarațiilor artistei, agenda sa este momentan prea încărcată pentru a se putea dedica înregistrărilor.

“Am început să lucrez și la un nou disc de studio, dar luând în considerare că am agenda foarte încărcată, nu voi avea foarte mult timp pentru înregistrări, deși mă gândesc la asta constant“, declara Kylie pentru news.com.au. în urmă cu două luni.

Ultimul album de studio al lui Kylie a fost lansat în urmă cu 2 ani. Intitulat ”Kiss Me Once” (2014), discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Australia și pe locul 2 în clasamentul discurilor din UK.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ramin Djawadi despre influențele rock în coloana sonoră a dramei „Westworld”

Ramin Djawadi este cunoscut pentru coloana sonoră a producției HBO, „Game of Thrones”. Cel mai nou proiect în care compozitorul...

Închide