Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

„Enter Sandman” cântată de Metallica și Jimmy Fallon cu instrumente pentru copii

Metallica împreună cu Jimmy Fallon și The Roots au realizat o nouă variantă a celebrei piesei „Enter Sandman”, una care să fie și pe placul celor mici și mai puțin heavy.

Metaliștii au înlocuit instrumentele heavy cu cele pentru copii. Toate acestea s-au întâmplat în timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live și face parte din promovarea celui de-al 10-lea album, „Hardwired... To Self-Destruct” care va fi lansat pe 18 noiembrie.

Între timp, Metallica a lansat videoclipuri pentru fiecare piesă de pe album: „Dream No More”, „Confusion”, „ManUNkind”, „Now That We're Dead”, „Here Comes Revenge”, „Am I Savage?”, „Halo On Fire” și „Murder One”. Le-au urmat „Spit Out The Bone” și „Lord Of Summer”.

Între timp, chitaristul Kirk Hammett a discutat despre posibilitatea unui nou album de cover-uri, având în vedere faptul că au trecut 18 ani de la ultimul material de acest gen - „Garage Inc.”.

„În timpul unui show de luna trecută, am cântat și câteva cover-uri. Atunci am realizat cât de distractiv este să cânți piesele altor trupe. Indiferent de ce cântec ne dai, atunci când începem să o cântăm, va suna diferit în mod natural. Ne-am gândit că poate ar trebui să mai facem un album de cover-uri. Doar de distracție, ceva pe care să îl putem împărți cu toată lumea.”, declară Hammet într-un interviu

„Hardwire... To Self-Destruct” va fi lansat în cadrul unui show la Londra care va fi difuzat live.

Citește mai multe despre Metallica
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
7 videoclipuri noi Metallica conturează albumul "Hardwired...To Self-Destruct"

Metallica prezintă publicului albumul "Hardwired...To Self-Destruct" înaintea lansării oficiale. Programat pentru punerea în vânzare pe 18 noiembrie, discul a fost...

Închide