Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Delia a interpretat live piesa "Fulg" la Radio Guerrilla - AUDIO

Delia a fost invitată la Radio Guerrilla pentru a prezenta live ultimul ei single, ”Cine m-a făcut om mare”. Cu acest prilej, artista a interpretat și piesa ”Fulg”, inclusă pe albumul ”Deliria”.
Delia

Delia

Delia a fost invitată în premieră la Radio Guerrilla, în cadrul emisiunii Dobro Show, pentru a promova o piesă devenită deja Number One la unul dintre posturile de radio mainstream (Radio Europa FM).  ”Cine m-a făcut om mare”, ultimul single al Deliei, a fost ascultat live, cu acest prilej, și de publicul de nișă al Guerrilla, gazdele matinalului propunându-i artistei să cânte și o altă melodie ce ar putea fi pe gustul ascultătorilor postului de radio.

Acceptând această propunere, Delia a hotărât să interpreteze piesa ”Fulg”, inclusă pe albumul ”Deliria”, pe care se regăsește și single-ul ”Cine m-a făcut om mare”.

Delia - "Fulg", [email protected] Guerrilla - AUDIO

Delia a lansat piesa ”Cine m-a făcut om mare” în luna octombrie, aceasta fiind una dintre cele mai îndrăgite melodii de pe ultimul ei album, ”Deliria”. Single-ul este compus chiar de către Delia și este cel de-al cincilea extras de pe disc, anterior fiind lansate piesele “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Gura ta” (feat Deepcentral), “Ce are ea” si “Da, mamă”. Pe cel de-al 4-lea album al artistei se găsesc și colaborările cu Taxi (“Atât de trist”) și Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar și piese noi ca “Ce zodie ești?” (feat Marius Moga) sau “Fulg”.

Pe 5 decembrie, Delia va susține la Teatrul Național București cel mai inedit concert din cariera sa și totodată primul show alături de Big Band Orchestra, coordonată de maestrul George NatsisDelia’s Winter Wonderland.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Empire Of The Sun a lansat piesa "Welcome To My Life" - AUDIO

Empire Of The Sun a lansat un nou single, intitulat "Welcome To My Life". Piesa este extrasă de pe albumul...

Închide