Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Delia a interpretat live piesa "Fulg" la Radio Guerrilla - AUDIO

Delia a fost invitată la Radio Guerrilla pentru a prezenta live ultimul ei single, ”Cine m-a făcut om mare”. Cu acest prilej, artista a interpretat și piesa ”Fulg”, inclusă pe albumul ”Deliria”.
Delia

Delia

Urmărește-ne pe

Delia a fost invitată în premieră la Radio Guerrilla, în cadrul emisiunii Dobro Show, pentru a promova o piesă devenită deja Number One la unul dintre posturile de radio mainstream (Radio Europa FM).  ”Cine m-a făcut om mare”, ultimul single al Deliei, a fost ascultat live, cu acest prilej, și de publicul de nișă al Guerrilla, gazdele matinalului propunându-i artistei să cânte și o altă melodie ce ar putea fi pe gustul ascultătorilor postului de radio.

Acceptând această propunere, Delia a hotărât să interpreteze piesa ”Fulg”, inclusă pe albumul ”Deliria”, pe care se regăsește și single-ul ”Cine m-a făcut om mare”.

Delia - "Fulg", [email protected] Guerrilla - AUDIO

Delia a lansat piesa ”Cine m-a făcut om mare” în luna octombrie, aceasta fiind una dintre cele mai îndrăgite melodii de pe ultimul ei album, ”Deliria”. Single-ul este compus chiar de către Delia și este cel de-al cincilea extras de pe disc, anterior fiind lansate piesele “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Gura ta” (feat Deepcentral), “Ce are ea” si “Da, mamă”. Pe cel de-al 4-lea album al artistei se găsesc și colaborările cu Taxi (“Atât de trist”) și Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar și piese noi ca “Ce zodie ești?” (feat Marius Moga) sau “Fulg”.

Pe 5 decembrie, Delia va susține la Teatrul Național București cel mai inedit concert din cariera sa și totodată primul show alături de Big Band Orchestra, coordonată de maestrul George NatsisDelia’s Winter Wonderland.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Empire Of The Sun a lansat piesa "Welcome To My Life" - AUDIO

Empire Of The Sun a lansat un nou single, intitulat "Welcome To My Life". Piesa este extrasă de pe albumul...

Închide