Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cirque du Soleil revine la București cu un nou spectacol - Varekai

Cirque du Soleil va susține spectacolul Varekai la Bucureşti în cele șase reprezentanții anunțate pentru primăvara 2017 care va avea loc la Pavilionul Central - Romexpo.

Publicat

pe

Cirque du Soleil revine la București cu noul spectacol, „Varekai”. 6 spectacole vor fi prezentate la ROMEXPO - Pavilionul Central în perioada 3-7 mai 2017, organizator fiind Events.

Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 160 de milioane de spectatori din mai multe de 400 de oraşe din aproape 60 de ţări de pe toate continentele s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil.

În adânc de pădure, pe vârful unui vulcan, există o lume extraordinară, o lume în care orice altceva e posibil. O lume cu numele de Varekai. Din cer se prăbușește un tânăr singuratic, și așa începe povestea Varekai. Aruncat în umbrele unei păduri magice, o lume caleidoscopică, cu creaturi fantastice, tânărul se lansează într-o aventură absurdă și extraordinară în același timp. În această zi, la marginea timpului, în acest loc cu posibilități pure și nediluate, începe o incantație în cinstea unei vieți redescoperite și a unei noi găsite admirații față de misterul lumii și al cugetului.

„Varekai” înseamnă „oriunde” în limba rroma, limba hoinarilor universali. Regizată de Dominic Champagne, această producție aduce un omagiu sufletului nomad, spiritului și artei tradiționale a circului, precum și celor care-și caută mereu, cu o pasiune infinită, calea către Varekai.

Bilete în avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club începând de astăzi, 21 noiembrie 2016, până marți, 22 noiembrie inclusiv. Înscrierea în Cirque Club este gratuită şi oferă membrilor săi prioritate la cumpărarea biletelor, oferte speciale şi informaţii exclusive din spatele scenei. Până pe 23 decembrie 2016, clienţii Orange pot cumpăra bilete în Orange shop cu 10% discount la toate categoriile de locuri, mai puţin VIP și biletele deja reduse. Pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabilește vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport. Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

Comentează

Trending