Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Changing Skins - "Vanishing Point" (de pe "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity") - AUDIO

Trupa Changing Skins prezintă publicului coverul înregistrat după piesa "Vanishing Point", a trupei Goodbye to Gravity. Această versiune a melodiei se regăsește pe albumul "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.

Publicat

pe

Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity
Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity

“Am repetat încă de la început perete în perete. Am împărțit scule, beri, țigări, sentimente, trăiri, amintiri. În acest moment doar ele rămân, dar relația noastră cu Goodbye to Gravity ne-a ajutat să înțelegem cu adevărat ce înseamnă prietenia între trupe. Susținerea a fost mereu necondiționată chiar și în cele mai dificile momente. Pentru Changing Skins încă nu a venit momentul să realizeze în totalitate toate cele întâmplate. Sperăm că acel moment să vină. Sau poate că nu... Poate că este mai bine să rămânem cu gândul că ne vom revedea la sala de repetiții cu prietenii noștri.” - Changing Skins

Changing Skins este o formație românească de rock alternativ, formată în 2009 din inițiativa solistului Horațiu Ghibu și a chitaristului/compozitorului Ștefan Mustață. În vara anului 2011 li se alătură Adrian Cotoară la bas și Raluca Pascaru la tobe. Formația a lansat pe 13 octombrie 2012 primul material discografic, intitulat ”Changing Skins” și în ultimii ani a participat la majoritatea festivalurilor importante din țară, precum B'estFest (2012, 2013), Focus (2014), Untold (2015). În prezent, formația pregătește lansarea unui nou album, având și un nou membru în componență, Alec Pop (chitară / clape).

Componența actuală Changing Skins:

  • Horațiu Ghibu - voce
  • Ștefan Mustată - chitară, backing vocals & programming
  • Alec Pop - chitară
  • Adi Cotoară - bas
  • Raluca Pascaru – tobe

Changing Skins - "Vanishing Point" (cover Goodbye to Gravity) - AUDIO

Albumul ”Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity” conține melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe românești și străine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate către membrii și familiile GTG, precum și către victimele Colectiv.

Discul a fost lansat pe 28 octombrie și poate fi găsit în magazinele Cărturești, Humanitas, Muzica, precum și online pe eMag.ro și Getmusic.ro.

Comentează

Trending