Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bruma – "Between the Tides" (de pe "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity") - AUDIO

Trupa Bruma prezintă publicului coverul înregistrat după piesa "Between the Tides", a trupei Goodbye to Gravity. Această versiune a melodiei se regăsește pe albumul "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.

Publicat

pe

Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity
Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity

"Acum mai bine de un an, am suferit, am plâns împreună, ne-am luat rămas bun de la un prieten drag și, odată cu el și a unei părți din noi. Puși în fața unei sorți inefabile, ne-am simțit mărunți, neînsemnați, neputiincioși.

Am fost însă și împreună.

Împreună ne-am întors la ce știm să facem mai bine și ne-am adus, cu toate bunele și relele ei, contribuția la albumul tribut Goodbye to Gravity.

Alegerea piesei a fost una simplă, “Between the tides” piesa preferată a lui Ionuț. L-am vrut aproape de noi, așa că partitura basului din înregistrare a fost compusă integral, notă cu notă, din înregistrările lui, făcute de-a lungul anilor. Am încercat să lăsăm limitările tehnice pe planul doi și ne-am adus aminte de concerte, repetiții, de toate momentele petrecute împreună. Acesta este rezultatul.

În semn de omagiu, de doliu, din dorința de a mai cânta încă o dată cu cel ce ne-a fost ca un frate.

„’Cause after we’re gone, the spirit carries on”." - BRUMA

Melodia a fost înregistrată la I.V. Metal Foundry și Taine Multimedia Studio (voci), a fost mixată de Jaroslav Celujko (Jaro Sound) și masterizată de Luculescu Alin Gabriel.

Bruma - "Between the Tides" - AUDIO

Albumul ”Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity” conține melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe românești și străine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate către membrii și familiile GTG, precum și către victimele Colectiv.

Discul a fost lansat pe 28 octombrie și poate fi găsit în magazinele Cărturești, Humanitas, Muzica, precum și online pe eMag.ro și Getmusic.ro.

Comentează

Trending