Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Birdy a lansat piesa "Ghost in the Wind" (soundtrack "The Edge of Seventeen") - AUDIO

Birdy a compus o piesă pentru coloana sonoră a peliculei "The Edge of Seventeen". Melodia se numește "Ghost in the Wind" și este inspirată de problemele adolescentine ale personajului principal din film, Nadine.
Birdy

Birdy

Urmărește-ne pe

"Am văzut filmul și mi-a plăcut la nebunie. Este atât de frumos. O scenă m-a inspirat în mod deosebit, mai exact cea în care Nadine, personajul principal, a ajuns la un punct în care s-a săturat și a renunțat la tot, îndepărtându-i din viața sa pe cei pe care îi iubește cu adevărat. Ea nu are foarte mulți prieteni. Și este oarecum ciudată și unică, iar asta mi-a plăcut la ea în mod deosebit. S-a săturat pur și simplu de tot ceea ce i se întâmplă și este foarte mândră, prea mândră să recunoască faptul că a greșit, iar piesa asta ("Ghost in the Wind") este ca un strigăt după ajutor și totodată exprimă dorința ei ca totul să se întoarcă la normal", a povestit Birdy într-un interviu acordat revistei Vogue.

Nadine este interpretată în film de actrița americană Hailee Steinfeld, nominalizată la Oscar în 2011 pentru rolul interpretat în pelicula ”True Grit” (2010). ”The Edge of Seventeen” este regizat de Kelly Fremon Craig și va avea premiera în cinematografe pe 18 noiembrie.

Birdy - "Ghost in the Wind" (soundtrack "The Edge of Seventeen") - AUDIO

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa „Skinny Love” a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional.

După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franța și SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, „Fire Within„. Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi cuprinde pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul „Someone Like You” pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și, nu în ultimul rând, membrii trupei Daft Punk.

Anul acesta, Birdy a revenit cu cel de-al 3-lea material discografic. Noul album al artistei britanice se numește ”Beautiful Lies” și a fost lansat pe 25 martie 2016. Discul a debutat pe poziția a 4-a în topul albumelor din UK.

Citește mai multe despre Birdy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonard Cohen a murit la 82 de ani

Reputatul interpret, compozitor și poet Leonard Cohen a murit la vârsta de 82 de ani. În urmă cu doar 3...

Închide