Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Adele, cea mai bogată celebritate din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani - Top Heat

Adele se află în fruntea clasamentului celor mai bogate tinere celebrități din Marea Britanie. În topul realizat de revista Heat se află și Ed Sheeran și Harry Styles, fost membru One Direction.

Publicat

pe

Adele pe coperta revistei Time
Adele pe coperta revistei Time │ FOTO: Erik Madigan Heck pentru Time Magazine

După o perioadă de absență din lumina reflectoarelor, timp în care a fost compus și înregistrat albumul ”25”, Adele s-a întors în topurile muzicale. Noul ei disc se vânduse până în luna iunie a anului 2016 în peste 20 de milioane de exemplare, un record ce o plasează deja pe Adele în Topul celor mai bine vândute albume din toate timpurile, deși discul a fost pus în vânzare în urmă cu doar un an.

Acest succes înregistrat de ultimul său album, precum și vânzările de bilete la concertele susținute în ultima perioadă, s-au reflectat în câștigurile încasate de artistă. Astfel, deloc surprinzător, Adele se află în topul celor mai bogate celebrități din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani. Cu o avere ce se ridică la 92 de milioane de lire, artista a reușit să se plaseze în fruntea acestui clasament, depășindu-i pe Ed Sheeran și foștii membri One Direction - Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan și Louis Tomlinson.

Adele se afla în fruntea topului celor mai bogate tinere celebrități din Marea Britanie și în 2014. Mai mult decât atât, observăm că artista a reușit ca în 2 ani să-și dubleze veniturile, în 2014 averea sa fiind estimată la 45 de milioane de lire (echivalentul averii actuale a lui Ed Sheeran).

Top Heat: Cele mai bogate celebrități din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani: 

  1. Adele (92 de milioane de lire)
  2. Daniel Radcliffe (74 de milioane de lire)
  3. Ed Sheeran (45 de milioane de lire)
  4. Zayn Malik (38 de milioane de lire)
  5. Harry Styles (37 de milioane de lire)
  6. Emma Watson (35,7 milioane de lire)
  7. Liam Payne (34 de milioane de lire)
  8. Niall Horan (34 de milioane de lire)
  9. Louis Tomlinson (33 de milioane de lire)
  10. Rupert Grint (29,3 milioane de lire)

La 28 de ani, Adele are în palmares 9 premii Grammy, un Glob de Aur, un Oscar, 18 Premii Billboard și 8 Brit Awards. În prezent, artista se află în turneul de promovare a albumului ”25”, ce conține hiturile ”Hello” și "Send My Love (To Your New Lover)".

Lifestyle

Adele a soluționat divorțul, va împărți custodia fiului ei cu fostul șot

Adele și fostul soț, Simon Konecki, vor împărți custodia fiului lor de 8 ani, Angelo. Cei doi s-au despărțit în 2019, divorțul soluționându-se săptămâna trecută.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Adele nu va plăti pensie alimentară pentru fiul ei. Angelo va beneficia de implicarea ambilor părinți, artista și fostul soț, Simon Konecki, urmând să împartă custodia.

Potrivit documentelor obținute de The Associated Press, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile separării. Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijinul fostului partener și ambii au fost de acord cu custodia legală și fizică comună a fiului Angelo, în vârstă de 8 ani. Conform articolelor din presa britanică, cei doi vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii.

Adele s-a căsătorit cu Simon Konecki, cofondator al brandului Life Water, în mai 2018. Cei doi au devenit un cuplu cu mulți ani înainte de a se căsători, Angelo venind pe lume în 2012.

Adele lucrează la un nou album

Adele lucrează în prezent la cel de-al patrulea material de studio, potrivit unor informații pe surse apărute în presă artista avându-l alături pe Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending