Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Adele, cea mai bogată celebritate din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani - Top Heat

Adele se află în fruntea clasamentului celor mai bogate tinere celebrități din Marea Britanie. În topul realizat de revista Heat se află și Ed Sheeran și Harry Styles, fost membru One Direction.
Adele pe coperta revistei Time

Adele pe coperta revistei Time (foto: Erik Madigan Heck pentru Time Magazine)

Urmărește-ne pe

După o perioadă de absență din lumina reflectoarelor, timp în care a fost compus și înregistrat albumul ”25”, Adele s-a întors în topurile muzicale. Noul ei disc se vânduse până în luna iunie a anului 2016 în peste 20 de milioane de exemplare, un record ce o plasează deja pe Adele în Topul celor mai bine vândute albume din toate timpurile, deși discul a fost pus în vânzare în urmă cu doar un an.

Acest succes înregistrat de ultimul său album, precum și vânzările de bilete la concertele susținute în ultima perioadă, s-au reflectat în câștigurile încasate de artistă. Astfel, deloc surprinzător, Adele se află în topul celor mai bogate celebrități din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani. Cu o avere ce se ridică la 92 de milioane de lire, artista a reușit să se plaseze în fruntea acestui clasament, depășindu-i pe Ed Sheeran și foștii membri One Direction - Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan și Louis Tomlinson.

Adele se afla în fruntea topului celor mai bogate tinere celebrități din Marea Britanie și în 2014. Mai mult decât atât, observăm că artista a reușit ca în 2 ani să-și dubleze veniturile, în 2014 averea sa fiind estimată la 45 de milioane de lire (echivalentul averii actuale a lui Ed Sheeran).

Top Heat: Cele mai bogate celebrități din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani: 

  1. Adele (92 de milioane de lire)
  2. Daniel Radcliffe (74 de milioane de lire)
  3. Ed Sheeran (45 de milioane de lire)
  4. Zayn Malik (38 de milioane de lire)
  5. Harry Styles (37 de milioane de lire)
  6. Emma Watson (35,7 milioane de lire)
  7. Liam Payne (34 de milioane de lire)
  8. Niall Horan (34 de milioane de lire)
  9. Louis Tomlinson (33 de milioane de lire)
  10. Rupert Grint (29,3 milioane de lire)

La 28 de ani, Adele are în palmares 9 premii Grammy, un Glob de Aur, un Oscar, 18 Premii Billboard și 8 Brit Awards. În prezent, artista se află în turneul de promovare a albumului ”25”, ce conține hiturile ”Hello” și "Send My Love (To Your New Lover)".

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariza va promova la București albumul "Mundo"

Pe 19 noiembrie, Mariza va interpreta pentru publicul din România piese de pe cel mai recent album, ”Mundo”. Evenimentul va...

Închide