BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Adele, cea mai bogată celebritate din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani - Top Heat

Adele se află în fruntea clasamentului celor mai bogate tinere celebrități din Marea Britanie. În topul realizat de revista Heat se află și Ed Sheeran și Harry Styles, fost membru One Direction.
Adele pe coperta revistei Time

Adele pe coperta revistei Time (foto: Erik Madigan Heck pentru Time Magazine)

După o perioadă de absență din lumina reflectoarelor, timp în care a fost compus și înregistrat albumul ”25”, Adele s-a întors în topurile muzicale. Noul ei disc se vânduse până în luna iunie a anului 2016 în peste 20 de milioane de exemplare, un record ce o plasează deja pe Adele în Topul celor mai bine vândute albume din toate timpurile, deși discul a fost pus în vânzare în urmă cu doar un an.

Acest succes înregistrat de ultimul său album, precum și vânzările de bilete la concertele susținute în ultima perioadă, s-au reflectat în câștigurile încasate de artistă. Astfel, deloc surprinzător, Adele se află în topul celor mai bogate celebrități din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani. Cu o avere ce se ridică la 92 de milioane de lire, artista a reușit să se plaseze în fruntea acestui clasament, depășindu-i pe Ed Sheeran și foștii membri One Direction - Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan și Louis Tomlinson.

Adele se afla în fruntea topului celor mai bogate tinere celebrități din Marea Britanie și în 2014. Mai mult decât atât, observăm că artista a reușit ca în 2 ani să-și dubleze veniturile, în 2014 averea sa fiind estimată la 45 de milioane de lire (echivalentul averii actuale a lui Ed Sheeran).

Top Heat: Cele mai bogate celebrități din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani: 

  1. Adele (92 de milioane de lire)
  2. Daniel Radcliffe (74 de milioane de lire)
  3. Ed Sheeran (45 de milioane de lire)
  4. Zayn Malik (38 de milioane de lire)
  5. Harry Styles (37 de milioane de lire)
  6. Emma Watson (35,7 milioane de lire)
  7. Liam Payne (34 de milioane de lire)
  8. Niall Horan (34 de milioane de lire)
  9. Louis Tomlinson (33 de milioane de lire)
  10. Rupert Grint (29,3 milioane de lire)

La 28 de ani, Adele are în palmares 9 premii Grammy, un Glob de Aur, un Oscar, 18 Premii Billboard și 8 Brit Awards. În prezent, artista se află în turneul de promovare a albumului ”25”, ce conține hiturile ”Hello” și "Send My Love (To Your New Lover)".

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariza va promova la București albumul "Mundo"

Pe 19 noiembrie, Mariza va interpreta pentru publicul din România piese de pe cel mai recent album, ”Mundo”. Evenimentul va...

Închide