Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Ascultă noul single Vița de Vie, "Somn ușor" feat. Dan Stănescu și Alex Teodorescu - AUDIO

Vița de Vie a lansat un nou single, intitulat ”Somn ușor”. Piesa este înregistrată împreună cu Dan Stănescu și Alex Teodorescu, câștigătorii concursului de creativitate Join The Band lansat de formație la începutul lunii septembrie.
Vița de Vie & un fan norocos

Vița de Vie & un fan norocos

În septembrie, Vița de Vie a oferit unui fan șansa de a compune, înregistra și cânta o piesă împreună cu formația. Exercițiul creativ propus de trupă a constat în compunerea strofelor următorului single Vița de Vie, pornind de la negativul cu refren pus la dispoziție pe site-ul formației. Participanților li s-a cerut să înregistreze melodia în forma sa finală (strofe + refren), într-o interpretare proprie, și să trimită rezultatul până pe 15 septembrie.

Câștigătorii acestui concurs (zis și ”Join The Band”) au fost Dan Stănescu și Alex Teodorescu, cei doi contribuind astfel la finalizarea piesei "Somn ușor". Noul single, proaspăt înregistrat în studio, poate fi ascultat mai jos.

Vița de Vie - "Somn ușor" feat. Dan Stănescu și Alex Teodorescu - AUDIO

Pe 29 octombrie, la Arenele Romane, Vița de Vie va lansa prima parte a noului album ”Șase”. Discul conține 6 piese și poate fi precomandat de pe getmusic.ro la prețul de 39.99 lei.

Tracklist ”Șase” - Vița de Vie:

  1. Inimi surde
  2. Metaforă de toamnă
  3. Somn ușor (feat. Dan Stanescu & Alex Teodorescu)
  4. Luna și noi (feat. Blue Noise)
  5. Pe plajă-n Vamă la 5
  6. Hai încearcă

„Noul album Vița de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze. De ce facem asta? Pentru că fanii noștri chiar merită! Pentru că fanii noștri sunt cei care ne-au susținut în toți acești 20 de ani și vrem să simtă și ei, ca și noi, că acest an este unul de sărbătoare”, spune Adrian Despot.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vita de Vie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele la concertul Depeche Mode din 2017 - PREȚURI

Depeche Mode va susține primul concert la Cluj-Napoca pe 23 iulie 2017. Biletele pentru concert s-au pus în vânzare la...

Închide