Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tom Odell a realizat un cover după "True Colours", hitul interpretat de Cindy Lauper - AUDIO

Artistul britanic Tom Odell a dat piesei "True Colours" o nouă interpretare. În versiunea originală, melodia a ajuns în vârful topului Billboard Hot 100, aducându-i lui Cyndi Lauper o nominalizare la Grammy.

Publicat

pe

Tom Odell / Cindy Lauper
Tom Odell / Cindy Lauper

Aflat în perioada de promovare a noului albumul “Wrong Crowd”, Tom Odell a dorit să împărtășească fanilor o piesă ce nu se află pe disc. Recent, artistul britanic a înregistrat un cover după hitul ”True Colours”. Piesa a fost compusă de Billy Steinberg și Tom Kelly, devenind populară în interpretarea lui Cindy Lauper. Lansată în 1986, melodia s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard Hot 100, Lauper primind pentru ea și o nominalizare la Grammy în categoria Best Female Pop Vocal Performance.

Albumul “Wrong Crowd” a fost lansat pe 10 iunie 2016 și a debutat pe poziția a doua în topul albumelor din UK. Discul conține exclusiv piese compuse de artistul britanic.

Tom Odell - "True Colours" (cover Cindy Lauper) - AUDIO

Tom Odell este un artist indie în vârstă de 25 de ani care a captat atenția publicului în 2012, odată cu lansarea piesei ”Another Love”. Albumul de debut “Long Way Down” a apărut câteva luni mai târziu, în 2013, debutând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia.

Într-un interviu acordat Hungertv, artistul dezvăluia că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite.

”Pur și simplu scriu despre lucruri pe care le simt. Am descoperit că scriu piese mult mai bune dacă sunt onest, astfel că scriu despre ceea ce trăiesc. Poate deveni un pic ciudat atunci când prietenii sau fostele iubite se regăsesc în piese. Dar este incredibil cum poți să faci asta. Cred că se numește “licență artistică”.” – Tom Odell.

Comentează

Trending