Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Weeknd a cântat în premieră noul single "False Alarm" - VIDEO (Live@SNL)

The Weeknd a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul ”Starboy”. Noul single al artistului canadian se numește ”False Alarm” și a fost interpretat live în premieră în cadrul emisiunii Saturday Night Live (SNL).

Publicat

pe

The Weeknd - False Alarm (Live On SNL)
The Weeknd - False Alarm (Live On SNL)

The Weeknd a promovat noile sale piese ”Starboy” și ”False Alarm” - în cadrul SNL. Gazda show-ului a fost actrița australiană Margot Robbie, care a intrat pentru prima oară în rolul de prezentator al emisiunii Saturday Night Live.

Single-ul ”False Alarm”, lansat cu puțină vreme înaintea show-ului SNL, a fost interpretat live în premieră, mulți dintre fanii artistului ascultându-l pentru prima oară cu acest prilej.

Atât ”Starboy”, cât și ”False Alarm” pot fi descărcate gratuit la fiecare precomandă a noului disc The Weeknd. Albumul va fi lansat oficial pe 25 noiembrie 2016, titlurile noilor piese nefiind date încă publicității. Cert este că LP-ul va fi unul consistent, tracklistul conținând nu mai puțin de 18 melodii.

The Weeknd - "False Alarm" (Live@SNL) - VIDEO

The Weeknd - "Starboy" (Live@SNL) - VIDEO

The Weeknd a fost numit de John Norris de la MTV ”cel mai mare talent muzical de la Michael Jackson încoace”. Albumul său de debut, ”Kiss Land”, a fost lansat în 2013 și s-a clasat pe poziția a 2-a în US Billboard 200. Cea mai bună poziție obținută în topul single-urilor a fost obținută de piesa ”Earned It”, care a urcat până pe locul al 3-lea în topul Billboard Hot 100, clasându-se totodată în fruntea clasamentelor UK R&B, US Mainstream Top 40, US Rhythmic, US Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Trending