Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Smiley a interpretat live "Cea mai tare piesă" - VIDEO

Smiley a cântat live, în versiune blues, ”Cea mai tare piesă”, de pe primul său album, ”În lipsa mea”. Discul a fost produs de Marius Moga.
Smiley

Smiley

Urmărește-ne pe

Smiley a fost invitat la matinalul Europa FM pentru a promova noul single ”Îndrăgostit (deși n-am vrut)”. Cu acest prilej, artistul a cântat și o piesă de pe primul său album, lansat în 2008. Melodia se numește sugestiv "Cea mai tare piesă" și a fost interpretată într-o versiune diferită de cea inclusă pe disc, mergându-se pe un sound mai blues.

Smiley a fost acompaniat pe scenă de Muse Quartet, grup format din Alina Horez – vioara I, Nicoleta Petre – vioara II, Maria Colţatu – violă şi Corina Ciuplea – violoncel. Repertoriul Muse Quartet acoperă o largă paletă de genuri muzicale: de la muzică clasică, la jazz, tangouri clasice, coveruri reinstrumentate ale unor artiști internaționali și soundtrack-uri pentru filme.

Smiley - "Cea mai tare piesă" (live) - VIDEO

După trei albume solo („În lipsa mea” – 2008, „Plec pe Marte” – 2010 şi „Acasă” – 2013) în care a investit pasiunea sa pentru muzică și a adus ritm, culoare și originalitate în muzica românească, Smiley urmează să lanseze, la începutul anului viitor, cel de-al patrulea album din carieră. Discul se dorește a fi cel mai inedit și creativ de până acum.

Smiley este artistul pop prin excelență. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată de succes.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruno Mars - "24K Magic", live la SNL - VIDEO

Bruno Mars a interpretat live pentru prima oară noul single ”24K Magic” în cadrul emisiunii SNL (Saturday Night Live). Piesa...

Închide