BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Smiley a interpretat live "Cea mai tare piesă" - VIDEO

Smiley a cântat live, în versiune blues, ”Cea mai tare piesă”, de pe primul său album, ”În lipsa mea”. Discul a fost produs de Marius Moga.
Smiley

Smiley

Smiley a fost invitat la matinalul Europa FM pentru a promova noul single ”Îndrăgostit (deși n-am vrut)”. Cu acest prilej, artistul a cântat și o piesă de pe primul său album, lansat în 2008. Melodia se numește sugestiv "Cea mai tare piesă" și a fost interpretată într-o versiune diferită de cea inclusă pe disc, mergându-se pe un sound mai blues.

Smiley a fost acompaniat pe scenă de Muse Quartet, grup format din Alina Horez – vioara I, Nicoleta Petre – vioara II, Maria Colţatu – violă şi Corina Ciuplea – violoncel. Repertoriul Muse Quartet acoperă o largă paletă de genuri muzicale: de la muzică clasică, la jazz, tangouri clasice, coveruri reinstrumentate ale unor artiști internaționali și soundtrack-uri pentru filme.

Smiley - "Cea mai tare piesă" (live) - VIDEO

După trei albume solo („În lipsa mea” – 2008, „Plec pe Marte” – 2010 şi „Acasă” – 2013) în care a investit pasiunea sa pentru muzică și a adus ritm, culoare și originalitate în muzica românească, Smiley urmează să lanseze, la începutul anului viitor, cel de-al patrulea album din carieră. Discul se dorește a fi cel mai inedit și creativ de până acum.

Smiley este artistul pop prin excelență. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată de succes.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruno Mars - "24K Magic", live la SNL - VIDEO

Bruno Mars a interpretat live pentru prima oară noul single ”24K Magic” în cadrul emisiunii SNL (Saturday Night Live). Piesa...

Închide