Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sia a lansat o piesă nouă - "Confetti" - AUDIO

Sia a lansat o nouă piesă, intitulată ”Confetti”. Melodia poate fi ascultată online, gratuit.

Publicat

pe

Sia
Sia │ FOTO: Mary Ellen Matthews

"Confetti" este un single ce se regăsește pe versiunea deluxe a albumului recent lansat de Sia, ”This Is Acting”. Pe această nouă variantă a discului sunt incluse 7 piese noi, inclusiv melodia recent lansată, ”The Greatest”.

Tracklist ”This Is Acting” (Deluxe) - Sia:

 1. Bird Set Free
 2. Alive
 3. One Million Bullets
 4. Move Your Body
 5. Unstoppable
 6. Cheap Thrills
 7. Reaper
 8. House on Fire
 9. Footprints
 10. Sweet Design
 11. Broken Glass
 12. Space Between
 13. Cheap Thrills (feat. Sean Paul)
 14. The Greatest (feat. Kendrick Lamar)
 15. Confetti
 16. Move Your Body (Alan Walker Remix)
 17. Midnight Decisions
 18. Jesus Wept
 19. The Greatest

Sia - "Confetti" - AUDIO

Sia Furler are în palmares atât hituri solo – „Cheap Thrills”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Cheap Thrills” este prima piesă cu care Sia a reușit să urce pe prima poziție a topului american Billboard Hot 100. Această realizare a venit pentru artista australiană la vârsta de 4o de ani și după mai bine de 16 ani de carieră.

Sia a concertat anul acesta pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 17 august 2016, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”. Pe disc sunt incluse piese compuse inițial de Sia pentru alți artiști în vogă, precum Adele sau Rihanna.

PUBLICITATE
Comentează

Trending