Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Regina Spektor a interpretat live noul single "The Light" - VIDEO

Regina Spektor a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Remember Us To Life". Melodia se numește "The Light și a fost interpretată live în premieră în cadrul emisiunii "Later… with Jools Holland".

Publicat

pe

Regina Spektor
Regina Spektor

Regina Spektor a prezentat o piesă nouă în cadrul unui show de la BBC Two . Pentru prima oară, artista a cântat live melodia "The Light" de pe albumul "Remember Us To Life”. Premiera a avut loc în cadrul emisiunii "Later… with Jools Holland".

Anterior acestui single, Regina a promovat piesele ”Bleeding Love”, "Small Bill$", "Black and White" și "Older and Taller". Pentru piesa "Small Bill$" a fost lansat și un videoclip în regia lui Steven Mertens, un reputat animator și un vechi prieten al artistei.

Regina Spektor - "The Light" - VIDEO

Discul "Remember Us To Life", ce include piesa ”The Light ”, este cel de-al 7-lea material de studio al artistei. Discul a fost lansat pe 30 septembrie.

Tracklist "Remember Us To Life" - Regina Spektor:

 1. Bleeding Heart
 2. Older and Taller
 3. Grand Hotel
 4. Small Bill$
 5. Black and White
 6. The Light
 7. The Trapper and the Furrier
 8. Tornadoland
 9. Obsolete
 10. Sellers of Flowers
 11. The Visit
 12. New Year (deluxe bonus track)
 13. The One Who Stayed and the One Who Left (deluxe bonus track)
 14. End Of Thought (deluxe bonus track)

Ultimul album Regina Spektor a fost lansat în 2012. Intitulat "What We Saw from the Cheap Seats", materialul include atât compoziții noi, cât și piese mai vechi, reeditate. Albumul a fost promovat prin intermediul a două turnee, unul desfășurat în SUA și unul internațional.

PUBLICITATE
Comentează

Trending