Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Pearl Jam, Tupac și Depeche Mode, pe lista nominalizărilor Rock and Roll Hall of Fame 2017

Pearl Jam, Tupac și Depeche Mode se află anul acesta pentru prima oară pe lista nominalizărilor Rock and Roll Hall of Fame. Cele 19 propuneri pentru Rock and Roll Hall of Fame 2017 includ și artiști și trupe nominalizate în anii precedenți, cum ar fi Janet Jackson și formația britanică Yes.
Pearl Jam / Tupac / Depeche Mode

Pearl Jam / Tupac / Depeche Mode

Păstrând în continuare criteriul celor 25 de ani împliniți de la lansarea primului album, ediția din 2017 vine cu noi propuneri de artiști. Pentru a fi eligibili, primul album/single al muzicienilor / trupelor aspirante la un loc în Rock and Roll Hall of Fame 2017 ar fi trebuit să apară pe piață în 1991 sau înainte de acest an.

Lista propunerilor de anul acesta include atât formații ce au fost evidențiate la edițiile anterioare, cât și artiști și trupe aflate la prima nominalizare. Printre novici se numără Pearl Jam, Tupac, Bad Brains, Depeche Mode, Electric Light Orchestra, Jane’s Addiction, Joan Baez, Journey și Steppenwolf.

Atât Pearl Jam, cât și Tupac, primesc nominalizarea în primul an în care au devenit eligibili. Pearl Jam a lansat primul album din carieră, ”Ten”, în august 1991, Tupac Shakur făcându-și debutul cu discul ”2Pacalypse Now” în noiembrie 1991.

Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, clasamentul final Rock and Roll Hall of Fame 2017 va fi influențat și de preferințele publicului. Astfel, fanii vor avea din nou posibilitatea de a vota 5 favoriți de la categoria Performers, primii clasați primind un punctaj ce va ajuta la departajarea artiștilor pentru realizarea clasamentului final.

Cei care doresc să-și exprime susținerea pentru un artist, o pot face votând. Publicul își va putea exprima preferința până pe 5 decembrie 2016, tot în decembrie urmând a fi anunțați și finaliștii.

Gala Rock and Roll Hall of Fame 2017 se va desfășura în luna aprilie, în Barclays Center din Brooklyn.

Nominalizări Rock and Roll Hall of Fame 2017:

 1. Pearl Jam
 2. Jane’s Addiction
 3. Bad Brains
 4. The MC5
 5. Journey
 6. Yes
 7. Tupac Shakur
 8. Depeche Mode
 9. Electric Light Orchestra
 10. Janet Jackson
 11. the Cars
 12. the Zombies
 13. Chaka Khan
 14. Chic
 15. J. Geils Band
 16. Joan Baez
 17. Joe Tex
 18. Kraftwerk
 19. Steppenwolf

La ediția de anul trecut a Rock and Roll Hall of Fame au fost incluse nume precum Deep Purple, grupul de rap californian N.W.A și grupul pop-rock Chicago.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche ModePearl JamTupac
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Lady Gaga, "A-YO" - AUDIO

Lady Gaga a lansat o nouă piesă de pe albumul ”JOANNE”. Melodia se numește ”A-YO” și a fost compusă de...

Închide