Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Michael Buble, "The Very Thought of You" - AUDIO

Michael Buble a lansat o nouă versiune a piesei "The Very Thought of You", compoziție semnată de Ray Noble și lansată pentru prima oară în 1934. Coverul este extras de pe noul album al artistului canadian, ”Nobody But Me”.

Publicat

pe

Michael Buble
Michael Buble │ FOTO: Warwick Saint

Michael Buble, cel mai îndrăgit interpret de swing și jazz al noii generații, își încântă fanii cu un nou single, intitulat "The Very Thought of You". Melodia este un cover al unei compoziții ce datează din anii '30. Piesa a fost interpretată de-a lungul anilor de nume mari ale industriei muzicale, precum: Nancy Wilson, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Nat "King" Cole, Billie Holiday, Elvis Costello, Tony Bennett, Paul McCartney.

Noul cover se regăsește pe cel de-al 9-lea album al artistului canadian, ”Nobody But Me”, disc de pe care au fost extrase și single-urile ”I Believe In You” și ”My Kind Of Girl”.

Michael Bublé - "The Very Thought of You" - AUDIO

Pe albumul ”Nobody But Me” sunt incluse 9 coveruri și 3 melodii noi, compuse de Michael Buble împreună cu diverși colaboratori.

"Nu cred că m-am mai distrat vreodată atât de mult lucrând la un album. A fost captivantă, mai ales, colaborarea cu trupa mea, care îmi înțelege dorința de a suna mai bine ca niciodată. Sunt foarte mândru de noile piese. Totodată, oportunitatea de a coproduce m-a bucurat în mod special", a declarat Michael Buble.

Albumul ”Nobody But Me” va fi lansat oficial pe 21 octombrie 2016.

Tracklist ”Nobody But Me” - Michael Buble:

 1. I Believe in You
 2. My Kind of Girl
 3. Nobody but Me
 4. On an Evening in Roma (Sotter Celo de Roma)
 5. Today Is Yesterday's Tomorrow
 6. The Very Thought of You
 7. I Wanna Be Around
 8. Someday (feat. Meghan Trainor)
 9. My Baby Just Cares for Me
 10. This Love of Mine
 11. Nobody but Me (Alternate w/ Trumpet Version) (Bonus Track)
 12. Take You Away (Bonus Track)
 13. God Only Knows (Bonus Track)

Michael Buble a lansat albumul precedent în 2013. Intitulat ”To Be Loved”, discul a fost extrem de bine primit, atât de către fani, cât și de către critici. Materialul a fost certificat cu platină în Canada, Australia, UK și Irlanda și cu aur în Austria, Brazilia, Germania, Franța, Italia și Mexic. Pe acest material se regăsește hitul ”It's a Beautiful Day”, prezent și în playlisturile posturilor de radio din România.

PUBLICITATE
Comentează

Trending