Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Luna Amară lansează albumul "Aproape"

Pe 22 octombrie, Luna Amară lansează un nou album, intitulat "Aproape". Concertul de lansare va avea loc la Clubul Țăranului din București.

Publicat

pe

Luna Amară
Luna Amară

La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc, intitulat „Aproape”. Materialul este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei, dar ducând totul la un alt nivel.

„În această toamnă ne-am decis să semnăm cu Universal Music România și să lansăm un nou material discografic. Albumul se numește Aproape, are 7 piese si nu știm precis dacă e un EP mai lung sau un LP mai scurt... Ce știm sigur e că primul single se numește „Doar noi doi” și are un videoclip realizat de Resize Media care va apărea în curând. Dacă v-a plăcut Don't Let Your Dreams Fall Asleep, atunci o să vă placă și Aproape, însă veți avea și una-două surprize... Turneul de promovare începe pe 15 octombrie, în cadrul evenimentului fEast de la Londra, și continuă în țară până în decembrie. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la concerte!” – Mihnea Blidariu

Tracklist „Aproape”:

  1. Aproape
  2. Doar noi doi
  3. Duși de val
  4. Lampioane
  5. Pene
  6. Prea târziu
  7. Prieteni călători

Albumul „Aproape” va fi lansat în cadrul unui concert la București, ce va avea loc pe 22 octombrie, la Clubul Țăranului (str. Monetăriei nr. 3). Formația va avea alături pe scenă cvartetul de coarde Light Quartet. Biletele sunt disponibile în număr limitat la prețul de 30 de lei în avans ( 40 de lei la intrare).

Luna Amară – "Aproape" (live @ Radio Guerrilla)

Trending