Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noul album al lui Leonard Cohen, "You Want It Darker" - AUDIO

Leonard Cohen a publicat pe YouTube întregul album "You Want It Darker". Cel de-al 14-lea disc din cariera veteranului muzician a fost lansat oficial pe 21 octombrie.

Publicat

pe

Leonard Cohen
Leonard Cohen

Noile piese de pe LP-ul "You Want It Darker" exprimă viziunea unui muzician cu o vastă experiență, ce a trăit o viață onestă și s-a exprimat artistic într-un mod autentic.

"Pe măsură ce am înaintat în vârstă, am înțeles că vocea mea a venit cu niște instrucțiuni. Și care erau aceste instrucțiuni? Niciodată să nu mă lamentez la întâmplare. Și dacă va fi să vorbesc despre inevitabila înfrângere ce ne așteaptă pe toți, să o fac în limitele stricte ale demnității și frumuseții." - Leonard Cohen

Albumul "You Want It Darker" este produs de Adam Cohen, fiul de 44 de ani al artistului. Discul a fost lansat pe 21 octombrie.

Tracklist "You Want It Darker" - Leonard Cohen:

  1. You Want It Darker
  2. Treaty
  3. On the Level
  4. Leaving the Table
  5. If I Didn't Have Your Love
  6. Traveling Light
  7. It Seemed the Better Way
  8. Steer Your Way
  9. String Reprise / Treaty

AUDIO: "You Want It Darker" - Leonard Cohen:

"You Want It Darker"

"Treaty"

"On the Level"

"Leaving the Table"

"If I Didn't Have Your Love"

"Traveling Light"

"It Seemed the Better Way"

"Steer Your Way"

"String Reprise / Treaty"

De-a lungul unei cariere ce se extinde pe 6 deceniiLeonard Cohen (82 de ani) şi-a dezvăluit lumea secretă în cântece care alină inima și seduc intelectul. Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice, piesele lui fiind reinterpretate în peste 1.300 de variante, de artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau Johnny Cash. În 2010, Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame.

Ultimul concert susținut de artist în România a avut loc pe 22 septembrie 2012. Leonard Cohen a cântat în Piața Constituției din București în fața a aproximativ 15.000 de spectatori. Concertul a făcut parte din turneul de promovare a celui de-al 12-lea album, „Old Ideas”.

Comentează

Trending