Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Ascultă noul single Lady Gaga, "A-YO" - AUDIO

Lady Gaga a lansat o nouă piesă de pe albumul ”JOANNE”. Melodia se numește ”A-YO” și a fost compusă de artistă împreună cu Mark Ronson, BloodPop și Hillary Lindsey.
Lady Gaga

Lady Gaga

După ”Perfect Illusion”, o piesă puternică, cu un mesaj radical, ce exprima frustrarea acumulată în urma unei despărțiri, și "Million Reasons", o baladă sensibilă, Lady Gaga revine cu o piesă dansantă, intitulată "A-YO". Noul single este compus împreună cu Hillary Lindsey, o compozitoare cunoscută pentru activitatea sa pe ramura country a industriei muzicale. Hillary a compus hitul "Girl Crush", pentru grupul Little Big Town, și "Jesus, Take the Wheel", pentru Carrie Underwood.

Piesa "A-YO" fost interpretată în premieră în cadrul unui concert restrâns în clubul The 5 Spot, din Nashville. De curând, melodia a devenit disponibilă și pe canalul de YouTube al artistei.

Lady Gaga - "A-YO" - AUDIO

Piesele "A-YO", "Million Reasons" și ”Perfect Illusion” se regăsesc pe noul album ”JOANNE”, programat pentru lansare pe 21 octombrie 2016. Discul conține 14 melodii, inclusiv o colaborare interesantă cu Florence Welch, solista trupei Florence and The Machine. Pe partea de producție a noului album, Lady Gaga a colaborat cu reputatul Mark Ronson, ce a lucrat și cu Amy Winehouse și Bruno Mars.

Tracklist ”JOANNE” - Lady Gaga: 

 1. Diamond Heart [Explicit]
 2. A-YO
 3. Joanne
 4. John Wayne
 5. Dancin' In Circles
 6. Perfect Illusion
 7. Million Reasons
 8. Sinner's Prayer
 9. Come To Mama [Explicit]
 10. Hey Girl [feat. Florence Welch]
 11. Angel Down
 12. Grigio Girls [Explicit]
 13. Just Another Day
 14. Angel Down (Work Tape)

Lady Gaga a denumit noul ei album ”JOANNE” pentru a-i aduce un tribut mătușii sale, care a murit la vârsta de doar 19 ani, după ce a fost diagnostictă cu lupus.

”Ea este femeia din trecutul meu care mă ajută să scot la suprafață adevărata femeie din mine”, a explicat Gaga într-un interviu acordat lui Zane Lowe de la Beats 1 Radio.

Lady Gaga - ”Joanne” (copertă album)

Lady Gaga - ”Joanne” (copertă album)

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garou părăsește "Vocea Franței" pentru turneul mondial "Fly Me to the Moon", care ajunge și în România

Îndrăgitul artist canadian Garou a hotărât să părăsească popularul show tv „Vocea Franței” pentru seria de concerte din turneul mondial...

Închide