Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Korn a lansat o piesă nouă: "Take Me" - AUDIO

Korn a lansat o nouă piesă de pe albumul ”The Serenity of Suffering”. Melodia se numește "Take Me" și a fost produsă de Nick Raskulinecz.

Concert KoRn la Arenele Romane din București pe 3 august 2015 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

După ”Rotting In Vain”, ”Insane” și ”A Different World”, Korn continuă promovarea albumului ”The Serenity of Suffering” cu piesa "Take Me". Ca și celelalte melodii de pe album, compoziția este semnată de membrii formației.

Conform chitaristului Brian Welch, noul album ”The Serenity of Suffering” va fi ”mai heavy decât orice altceva din discografia recentă a trupei”. Aprecierea lui Welch face referire atât la partea instrumentală a pieselor, cât și la cea vocală.

Discul ”The Serenity of Suffering” conține 11 melodii noi, compuse de membrii trupei și produse de Nick Raskulinecz. Albumul va fi pus în vânzare pe 21 octombrie 2016.

Tracklist ”The Serenity Of Suffering” - Korn:

 1. Insane
 2. Rotting in Vain
 3. Black Is the Soul
 4. The Hating
 5. A Different World (feat. Corey Taylor)
 6. Take Me
 7. Everything Falls Apart
 8. Die Yet Another Night
 9. When You're Not There
 10. Next in Line
 11. Please Come for Me

Korn - "Take Me" - AUDIO

Korn face parte din valul nu-metal. Formația a lansat albumul de debut în 1994. Au urmat discurile ”Life Is Peachy” (1996), ”Follow the Leader” (1998), ”Issues” (1999), ”Untouchables” (2002), ”Take a Look in the Mirror” (2003), „See You on the Other Side” (2005), ”Untitled album” (2007), ”Korn III: Remember Who You Are” (2010), ”The Path of Totality” (2011) și ”The Paradigm Shift” (2013). La nivel internațional,Korn a vândut peste 50 de milioane de albume și are în palmares două premiiGrammy și două MTV Video Music Awards.

Anul trecut, Korn a sărbătorit la București 20 de ani de la apariția primului album. Concertul a avut loc la Arenele Romane.

Citește mai multe despre Korn
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CRBL readuce pe aceeași scenă trupa SIMPLU în cadrul concertului Bloc Party

Pe 21 noiembrie, CRBL va susține un concert inedit la Sala Palatului, în cadrul căruia trupa SIMPLU se va reuni...

Închide