Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Garou părăsește "Vocea Franței" pentru turneul mondial "Fly Me to the Moon", care ajunge și în România

Îndrăgitul artist canadian Garou a hotărât să părăsească popularul show tv „Vocea Franței” pentru seria de concerte din turneul mondial 2016-2017, „Fly Me to the Moon”. Astfel, artistul din Quebec, îndrăgostit de relația specială pe care o are cu fanii săi, după cum el însuși a mărturisit în mai multe rânduri, alege încă o dată scena, renunțând la scaunul de antrenor de la popularul show tv.
Garou

Garou (foto: Bernard Benant)

Urmărește-ne pe

Garou și-a motivat decizia spunând că agenda concertelor din această toamnă și de la începutul anului următor este atât de încărcată și implică atât de multe călătorii pe diferite continente și țări ale lumii încât nu va avea timpul necesar pentru a face parte și din juriul emisiunii „Vocea Franței”. Organizatorii show-ului au luat astfel decizia de a-l înlocui pe cântărețul din Quebec cu M. Pokora.

Decizia lui Garou este însă în favoarea fanilor săi din România, care astfel vor avea ocazia să se întâlnească din nou cu artistul lor favorit la concertul pe care acesta îl va susține pe 31 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30. Artist complet - cântareț, compozitor, actor și instrumentist talentat - Garou a reușit să creeze o atmosferă magică la concertul susținut în premieră anul trecut, la București. Însă nu numai publicul românesc a rămas cu nostalgia unei revederi a artistului canadian. Garou însuși a fost impresionat de căldura cu care a fost primit de publicul din Romania și a promis că se va întoarce cu un nou spectacol.

Astfel, turneul mondial „Fly Me to the Moon”, care îl va purta pe cântăreț în săli de spectacol din toată lumea, va include și scena bucuresteană de la Sala Palatului. Pe 31 octombrie, chiar în seara de Halloween, Garou pregatește o nouă seară magică pentru fanii din România, în care atât artistul, cât și publicul își vor dori să spună doar ”Fly Me to the Moon”.

Prețuri bilete la concertul lui Garou din octombrie 2016:

  • Golden VIP - 350 lei,
  • VIP - 320 lei,
  • Categoria 1 - 260 lei,
  • Categoria 2 - 200 lei,
  • Categoria 3 - 130 lei,
  • Categoria 4 - 100 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Garou
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings Of Leon a interpretat live noul single "Reverend" - VIDEO

Kings Of Leon a publicat online o versiune live a noului single ”The Reverand”. Melodia este extrasă de pe albumul...

Închide