Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Delia a realizat un cover după "Love On The Brain", ultimul single Rihanna - VIDEO

Delia a interpretat live un cover impresionant după ultimul single lansat de Rihanna, ”Love On The Brain”. Melodia se regăsește pe albumul ”Anti”, promovat de artista din Barbados și în cadrul concertului susținut vara aceasta la București.
Delia cântând piesa ”Love On The Brain” (cover Rihanna)

Delia cântând piesa ”Love On The Brain” (cover Rihanna)

După deschiderea concertului Rihanna din august, Delia își exprimă aprecierea pentru controversata artistă interpretând un cover după ultimul ei single, "Love On The Brain". Melodia, inclusă pe albumul ”Anti”, a fost extrem de apreciată de către fanii Rihannei încă de la momentul live susținut la Billboard Music Awards 2016. Artista a impresionat atunci audiența, reamintind publicului că poate cânta și balade, nu doar piese ritmate.

În ciuda dificultății interpretării acestei piese, Delia a reușit să livreze live un cover emoționant. Momentul s-a desfășurat în cadrul matinalului de la Zu, artista venind în studioul postului de radio cu prilejul lansării single-ului ”Cine m-a făcut om mare”.

Înregistrarea live-ului poate fi urmărită mai jos. Cei care nu au ascultat versiunea originală a piesei o au la dispoziție și pe aceasta, interpretată tot live, la gala Billboard Music Awards 2016.

Delia - ”Love On The Brain” (cover Rihanna) - VIDEO

Rihanna - ”Love On The Brain” (Live From the 2016 Billboard Music Awards)

Delia a lansat recent piesa ”Cine m-a făcut om mare”, aceasta fiind una dintre cele mai îndrăgite melodii de pe ultimul ei album, ”Deliria”. Single-ul este compus chiar de către Delia și este cel de-al cincilea extras de pe disc, anterior fiind lansate piesele “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Gura ta” (feat Deepcentral), “Ce are ea” si “Da, mamă”. Pe cel de-al 4-lea album al artistei se găsesc și colaborările cu Taxi (“Atât de trist”) și Carla’s Dreams(“Cum ne noi”), dar și piese noi ca “Ce zodie ești?” (feat Marius Moga) sau “Fulg”.

Pe 5 decembrie, Delia va susține la Teatrul Național București cel mai inedit concert din cariera sa și totodată primul show alături de Big Band Orchestra, coordonată de maestrul George NatsisDelia’s Winter Wonderland.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia MatacheRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ştefan Hruşcă aniversează 25 de ani de colinde printr-un turneu naţional

Iarna aceasta, Ștefan Hrușcă sărbătorește 25 de ani de colinde printr-un turneu naţional. Acesta va cuprinde concerte în București, Craiova,...

Închide